ΔΕΚΑΔΕΣ «ΕΠΩΝΥΜΟΙ» ΣΤΗΝ «ΓΕΝΝΗΣΗ» ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ- ΑΛ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ»

Εκατοντάδες Σερραίες και Σερραίοι παρακολούθησαν την παρουσίαση της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης από τον Αλέκο Χρυσάφη

 

Δεκάδες «επώνυμοι» με έντονη παρουσία της νεολαίας στη «γέννηση» της «Συμμαχίας Σερραίων»

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Philippos Xenia,  ο οικονομολόγος Αλέξανδρος Χρυσάφης παρουσίασε την Δευτέρα το απόγευμα την νέα δημοτική κίνηση για το Δήμο Σερρών. Εκατοντάδες Σερραίες και Σερραίοι παρακολούθησαν τη “γέννηση” της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης. Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης σε μια μεστή ομιλία παρουσίασε τους λόγους για την ίδρυση της νέας κίνησης και το σκοπό της που δεν είναι άλλος παρά η επικράτηση στις δημοτικές εκλογές οποτεδήποτε γίνουν αυτές με απώτερο στόχο την διοίκηση του Δήμου Σερρών και την ανάπτυξή του καθώς και την υπηρέτηση των συμφερόντων των Σερραίων δημοτών. Παράλληλα ο κ. Χρυσάφης παρουσίασε και την ονομασία της νέας κίνησης και το λογότυπό της. “Συμμαχία Σερραίων”, το όνομα της κίνησης, μια Συμμαχία που θα βάλει τη σφραγίδα της στο αύριο αυτού του τόπου.

Αμέσως μετά την παρουσίαση της νέας δημοτικής κίνησης ο Αλέξανδρος Χρυσάφης, ιδιαίτερα συγκινημένος ,δήλωσε: «Η παρουσία του κόσμου με συγκίνησε, για μένα είναι  μια μέρα ορόσημο. Πραγματικά αυτό το οποίο εκπέμψαμε με τη Συμμαχία Σερραίων, βρήκε και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση. Και η προσέλευση και η ποιοτική σύνθεση του ακροατηρίου και ο παλμός του, ήταν τέτοιος που μας δίνει  όλους δύναμη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που παρακολούθησαν την εκδήλωση εντός και εκτός της αιθούσης, δυστυχώς η επιλογή τελικά αποδείχθηκε ατυχής ,η αίθουσα ήταν μικρή για ένα τόσο μεγάλο ακροατήριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση ότι ο αγώνας που ξεκινάει σήμερα, το ταξίδι που ξεκινάει σήμερα θα συνεχιστεί με όλες αυτές τις αρχές και το αξιακό σύστημα που περιγράψαμε. Με συνέπεια, με όραμα, με ιδέες και αγώνα  για να έχουμε ολοκληρωμένη την αυτοδιοικητική μας πρόταση όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης».

Στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας  δημοτικής κίνησης με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Χρυσάφη που θα διεκδικήσει την ψήφο των Σερραίων για τον θώκο του δήμου Σερρών, μεταξύ άλλων παρευρέθησαν: Οι πρώην δήμαρχοι Σερρών Ζήσης Μητλιάγκας  και Γιάννης Βλάχος, ο πρώην δήμαρχος Στρυμόνα Βασίλης Κετσετζής, ο πρώην δήμαρχος Στρυμονικού Ισαάκ Ρίζος, ο πρώην δήμαρχος Πετριτσίου Θεόδωρος Ταλιουρίδης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλο Σερρών Παναγιώτης  Σπυρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μπασδάνης, ο αντιδήμαρχος Σερρών Παντελής Χράπας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας, οι πρώην πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Δημήτρης (Τάκης) Σωτηριάδης και Αντώνης Νυκτοπάτης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Θεόδωρος Καμπούρης, οι πρώην πρόεδροι της ΔΕΥΑΣ Κωνσταντίνος Χασαπίδης και Γιώργος Τσιμερίκας, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Τσαρουχάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών και πρώην δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κατιρτζόγλου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Λευκώνα Γιάννης Σαφαρίκας , οι  πρώην διευθυντές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών Στέφανος Μάνδαλος και Δημήτρης Ίντος, ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών Γιάννης Χατζηηλιάδης, ο δικηγόρος Δημήτρης Γκολέμης, ο ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων «Κορυφή» Σπύρος Μυσιρλής , η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Κυριακή Μηλίγκα, ο πρώην διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών Γιώργος Ψαρογιάννης, ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Σιαμάγκας, η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σερρών Ελευθερία Πάνου, η πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Σερρών Σύλια Ζέττα, η εκπαιδευτικός-φιλόλογος Ελένη Κατσαρίδου, ο εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής Νεκτάριος Κανακάρης, η εκπαιδευτικός –φιλόλογος Τάνια Ζουρνατζή, ο τραπεζικός υπάλληλος Κώστας Παπαδόπουλος, ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Μάκης Καλλίτσαρης, ο απόστρατος αστυνομικός Σοφοκλής Τσερτσίδης, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών  Θεολόγης Νικηφορίδης .

Από την επιχειρηματική κοινότητα ο Χαράλαμπος Τσιλιακούδης, ο Στέργιος Γαλάνης, ο Γιάννης Δεσποτίδης, ο Δημήτρης Μαντιός, ο Κώστας Αβδελάς, ο Χρήστος Χατζηλάρης, ο Οδυσσέας Εφραιμίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Χρήστος Πουρνάρης, η Χρύσα Αγοραστού.

Επισημαίνεται η έντονη παρουσία της νεολαίας στην παρουσίαση της νέας δημοτικής κίνησης «Συμμαχία Σερραίων».  

 

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα