ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΥ ΣΕΡΡΩΝ

Η 4η ΥΠΕ, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα στην αίθουσα «Γεώργιος  Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών, στις 10 Μαΐου ημέρα Πέμπτη, 7 το απόγευμα

 

Γνωριμία με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και η σύνδεση με  τα ΤΟΜΥ Σερρών

 

«Γνωριμία με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και η σύνδεση με  τα ΤΟΜΥ Σερρών» είναι το θέμα της ενημερωτικής ημερίδας που θα πραγματοποιήσει η 4η ΥΠΕ στην αίθουσα «Γεώργιος  Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών, στις 10 Μαΐου ημέρα Πέμπτη, 7 το απόγευμα.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών αναφέρονται τα παρακάτω:

Σας ενημερώνουμε ότι η 4η ΥΠΕ, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα στην αίθουσα «Γεώργιος  Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών, στις 10 Μαΐου ημέρα Πέμπτη, 7 το απόγευμα. Θέμα ,η γνωριμία με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας  μα και η σύνδεση με τα ΤΟΜΥ, (Τοπικών Μονάδων Υγείας), που δημιουργούνται στην πόλη των Σερρών, μια μεγάλη μεταρρύθμιση στον τομέα της Υγείας. Ομιλητής της ημερίδας ο Υποδιοικητής της 4ης ΥΠΕ Ηλίας  Θεοδωρίδης. Η θεσμοθέτηση των ιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ,καθώς και η ενίσχυση σε ιατρικό , νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό. Η δημιουργία ηλεκτρονικής υποδομής και στήριξης των προγραμμάτων πρόληψης, εκσυγχρονισμός της λειτουργίας του θεσμού και αναβάθμιση της ποιότητας παροχών υπηρεσιών προς τους πολίτες.