ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΤΣΙΟΣ: ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γεώργιος Τάτσιος μιλάει στο Ευρωκοινοβούλιο και ξεσκεπάζει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης

Να μάθει την αλήθεια η Ευρώπη για  την επιβολή της “συμφωνίας” των Πρεσπών

Συνεχίζεται ο αγώνας για τη Μακεδονία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων  μαζί με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και σε διεθνές επίπεδο και στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ, Γεώργιος Τάτσιος θα μιλήσει σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα , σε δελτίο Τύπου της ΠΟΠΣ Μ αναφέρονται τα παρακάτω:

Η ΠΟΠΣΜ μαζί με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου συνεχίζουν τον αγώνα για την Μακεδονία ΚΑΙ σε διεθνές επίπεδο. Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ. Γεώργιος Τάτσιος μιλάει στο Ευρωκοινοβούλιο και ξεσκεπάζει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης που οδήγησε στην επιβολή της κατάπτυστης “συμφωνίας” των Πρεσπών στον Ελληνικό λαό. Είναι καιρός να μάθουν οι ξένοι την ΑΛΗΘΕΙΑ για τις μαζικές αντιδράσεις των Ελλήνων και την αυταρχική αντιμετώπισή τους από την ίδια την Κυβέρνηση της Ελλάδος. Είναι καιρός να γίνει γνωστό στους Ευρωπαίους ότι ο τελευταίος Ευρωπαίος ηγέτης που επιθυμούσε διακαώς να βαφτίσει τους σλάβους ως “μακεδόνες” και προτάθηκε για Νόμπελ Ειρήνης ήταν ο … Χίτλερ!