ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ

Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών «Αγ. Βαρβάρα»

Γενική Συνέλευση σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 με ενδιαφέροντα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης  θα πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕΣ, στην Αίθουσα « Γεώργιος Χρηστίδης»

Τα μέλη της προσκαλεί  η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών «Αγ. Βαρβάρα» να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕΣ, στην Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης», στις 18:00, τη  Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019.

Στη σχετική πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών «Αγ. Βαρβάρα» αναφέρονται τα παρακάτω:

Προσκαλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης Εστιατόρων «Αγ. Βαρβάρα» και όλους τους  ιδιοκτήτες Καφέ-Μπαρ των Σερρών, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στη Γενική Συνέλευση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕΣ, στην Αίθουσα « Γεώργιος Χρηστίδης», στις 18:00.                                  

Στη γενική συνέλευση θα παραστούν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, θέμα το οποίο θα έρθει πρώτο και υπό τη μορφή ενημερωτικής σύσκεψης προκειμένου να γίνει αντιληπτός ο Νόμος 4633/2019 περί απαγόρευσης του καπνίσματος. 

Στη συνέχεια θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τα καταστήματα υγειονομικού  ενδιαφέροντος αλλά και η πρόταση συνένωσης του σωματείου Εστιατόρων με τα Καφέ- Μπαρ των Σερρών.