«ΓΑΛΑΖΙΑ» ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Στο Πρωτάθλημα Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. (Β΄ γύρος, 3η αγωνιστική )

«Γαλάζια» επικράτηση! Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα-ΑΕΣ: 49-61 στο Κλειστό της Ομόνοιας

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, του Β’ Γύρου, του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., οι «γαλάζιοι» παίδες επικράτησαν με σκορ 49-61, έναντι του αντιπάλου τους Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα, στο παιχνίδι που έλαβε χώρα την Κυριακή (15/12), στο κλειστό της Ομόνοιας.

 Μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, οι οποίες συνοδεύτηκαν από ήττες, ήρθε και η πολυπόθητη νίκη για την ομάδα των «γαλάζιων»! Στα θετικά του αγώνα προσμετρείται η αγωνιστική εικόνα των αθλητών της ΑΕΣ, και ειδικότερα η εξαιρετική άμυνα που επέδειξαν περιορίζοντας τα «ατού» των αντιπάλων και κατακτώντας το ροζ φύλλο!

 Ο coach της παιδικής ομάδας της ΑΕΣ, κ. Γιώργος Οικονόμου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα των μικρών αθλητών, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Αξιοσημείωτα της αναμέτρησης

Οι  αθλητές της Ακαδημίας Λευκώνα  στην έναρξη του αγώνα προσέφεραν μια μπάλα μπάσκετ στον αθλητή της ΑΕΣ  Σαρρή Αναστάσιο για τα γενέθλια του, επιδεικνύοντας ευγενική άμιλλα!

Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός  του αθλητή της ΑΕΣ Πεχλιβανίδη Δημήτρη στην αρχή του παιχνιδιού.  Η «οικογένεια» της ΑΕΣ του εύχεται περαστικά και σιδερένιος!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κεφαλάς, Πολυμενόπουλος

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (επιμέρους)  13-16,13-15,12-11,11-19 (68-61 τελ.)

ΑΕΣ (Οικονόμου): Σκαπης, Ρήγας, Λάτσιος, Σαρρής, Καϊμακάμης, Χατζηπασχάλης, Μάνδραλης, Σιάκκας, Μίχος, Τσέλιος, Πεχλιβανίδης