«ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ

Λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών το βράδυ της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019.

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κώστας Χασαπίδης κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Υποστήριξε  ότι στήθηκε μια σκευωρία και πέταξαν λάσπη προς το πρόσωπό του την περίοδο εκείνη η τριανδρία της παράταξης της αντιπολίτευσης που αποτελούσαν οι  Φωτιάδης, Ιλανίδου Χρυσανθίδης- Ο Στέφανος Φωτιάδης παίρνοντας το λόγο, δήλωσε « Όλοι οι Σερραίοι γνωρίζουν τι έγινε την περίοδο εκείνη, τι έγινε στις αίθουσες των δικαστηρίων…»

«Άστραψε» και «βρόντηξε» ο Κώστας Χασαπίδης, δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, Στέφανου Φωτιάδη και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του, Δέσποινας Ιλανίδου και Βασίλη Χρυσανθίδη, λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών το βράδυ της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019.

Ο κ. Χασαπίδης ζητώντας το λόγο επί προσωπικού θέματος, επιτέθηκε στον Στέφανο Φωτιάδη, στην Δέσποινα Ιλανίδου και στον Βασίλη Χρυσανθίδη για την θέση που είχαν πάρει και όσα είχαν πει για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την δικαιοσύνη το διάστημα που ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ.  Μάλιστα χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως «πολιτικά σκουπίδια». Κάνοντας μια αναδρομή σε όλα όσα είχαν συμβεί πριν μερικά χρόνια ανέφερε ότι τώρα δικαιώθηκε και στο ποινικό μέρος και στο αστικό μέρος της υπόθεσης και ζήτησε την έμμεση συγνώμη του κ. Φωτιάδη.

Υποστήριξε ότι στήθηκε μια σκευωρία και πέταξαν λάσπη προς το πρόσωπό του την περίοδο εκείνη η τριανδρία της παράταξης της αντιπολίτευσης που αποτελούσαν οι  Φωτιάδης, Ιλανίδου Χρυσανθίδης.

« Τα πολιτικά αυτά σκουπίδια  αντί να διεκδικούν την ψήφο, πρέπει να ντρέπονται. Πρέπει ο σερραϊκός λαός και είμαι βέβαιος για αυτό,  θα τους ρίξει στο κάλαθο των αχρήστων εκεί που είναι η φυσική τους θέση. Στην παράταξη που ηγείται ο κ.Φωτιάδης, υπάρχουν και πολλοί αξιοπρεπείς κύριοι και κυρίες που σέβομαι και τιμώ. Κάνω επίθεση στον «αντιεισαγγελέα» και στους δύο «βοηθούς εισαγγελείς», που δίναν συνεντεύξεις και καλούσαν φυσικά πρόσωπα, συλλόγους και συλλογικότητες που δεν εντασσόταν στον δικό τους τον σχεδιασμό, να καταγγείλουν τον Χασαπίδη», ανέφερε ο κ. Χασαπίδης.  

Συνεχίζοντας ο κ. Χασαπίδης, τόνισε «Ήθελαν να χρυπήσουν όλοι την παράταξη που διοικεί τον δήμο και με δήμαρχο τον Αγγελίδη . Τώρα κατάπιαν την γλώσσα τους. Ο  κ. Φωτιάδης σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε «με τον κ. Χασαπίδη ,δεν θα ασχοληθώ». Φαίνεται ότι η λάσπη που πέταξε τελείωσε, δεν έχει άλλη λάσπη να πετάξει. Όμως τώρα εγώ θα ασχοληθώ με τον κ. Φωτιάδη  και θα είναι υποχρεωμένος να απαντήσει .Και είπε ότι ο σερραϊκός λαός γνωρίζει τη συνέβη εκείνη την εποχή. Αν υιοθετεί αυτά που είπα θα το εκλάβω ως έμμεση συγνώμη , αν δεν το εννοεί ας μας πει τι εννοεί» και δήλωσε ότι θα καταφύγει στην Δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα καθώς όπως είπε «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» και ότι «ήμουν βέβαιος για το τελικό αποτέλεσμα όλης αυτής της βρώμικης ιστορίας που κάποιοι στήσανε και προσπάθησαν να την  διαιωνίσουν»

Ο κ. Χασαπίδης αναφέρθηκε και στο έργο της Αποχέτευσης στην τοπική  κοινότητα Καλών Δένδρων ,δήμου Λευκώνα επί δημαρχιακής θητείας Στέφανου Φωτιάδη και διερωτήθηκε γιατί δεν αναφέρθηκαν σε εκείνο το έργο οι δημοτικοί σύμβουλοι και  ασχολούνται μόνο με τον Κώστα Χασαπίδη.

«Δεν ανέχομαι από καθένα να τοποθετείται έτσι. Σκουπίδι είναι ο ίδιος» δήλωσε ο κ. Χρυσανθίδης ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτά που ειπώθηκαν από τον κ. Χασαπίδη

«Εγώ για δύο χρόνια άντεξα  γιατί ήμουν καθαρός ,αυτοί τώρα συγχύζονται γιατί γνωρίζουν ότι αυτό που έκαναν τότε ήταν ανήθικο και απρεπέστατο. Δεν θα τους ακολουθήσω, ας ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο απλά είπα ότι ο σερραϊκός λαός αυτά τα πολιτικά σκουπίδια θα τα ρίξει στον κάλαθο των αχρήστων, εκεί που είναι ο φυσικός τους χώρος» επανέλαβε ο κ. Χασαπίδης.

Ο Στέφανος Φωτιάδης παίρνοντας το λόγο, δήλωσε «Όλοι οι Σερραίοι γνωρίζουν τι έγινε την περίοδο εκείνη, τι έγινε στις αίθουσες των δικαστηρίων. Γνωριζόμαστε καλά, συνυπήρχαμε με τον κ. Χασαπίδη στο δήμο Λευκώνα και όλοι ξέρουν από πού ξεκινά η αντιπαράθεση. Για το έργο της αποχέτευσης των Καλών Δένδρων σε τέσσερις αποφάσεις που δημοπρατήσαμε τμήματα του έργου εισηγητής ήταν ο κ. Χασαπίδης ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου».

«Όλες οι τοποθετήσεις μας ήταν βάσει των εγγράφων, των επίσημων εγγράφων του κράτους, επί δεδομένων. Το ποιοι  είμαστε το ξέρει ο σερραϊκός λαός και θα μας τιμήσει ξανά ο σερραϊκός λαός», δήλωσε ο κ. Χρυσανθίδης.

«Ο κ. Χασαπίδης δέχθηκε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα άδικες επιθέσεις από κάποιους που λειτουργούσαν δίκην εισαγγελέως και έβγαζαν αποφάσεις σαν να ήταν δικαστές, ενώ ήταν σε δικαστική εξέλιξη το θέμα του . Ο άνθρωπος δικαιώθηκε πλήρως για την υπόθεση του αυτή . Δεν πρέπει κάποιοι με τόση σπουδή να βιάζονται πάνω στον πάθος του και στο άγχος τους για να ρίξουν λάσπη και να κάνουν ζημιά σε κάποιον να βγάλουν αποφάσεις και στο τέλος εκτίθεντα. Εδώ και για το αποχετευτικό των Καλών Δένδρων που έγινε κατά την διάρκεια του πρώην δήμου Λευκώνα, με πολύ ευκολία οι ίδιοι άνθρωποι είπαν φταίει ο Αγγελίδης ,για ένα έργο που έγινε κατά την διάρκεια που ήταν δήμος Λευκώνα . Ας είναι πιο προσεκτικοί», δήλωσε ο δήμαρχος Σερρών ,Πέτρο Αγγελίδης.  

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.