ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Μετά την Τσικνοπέμπτη το Σάββατο μεσημέρι και το βράδυ στον πεζόδρομο Κωνσταντίνου Καραμανλή

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. του Δήμου Σερρών για αύριο Σάββατο

Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και ο Δήμος Σερρών συμβάλλοντας στην αποκριάτικη ατμόσφαιρα διοργανώνουν και συμμετέχουν την Πέμπτη και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου αντίστοιχα τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Την ημέρα της Τσικνοπέμπτης διοργανώνεται εκδήλωση με τη συμμετοχή Dj.Με τη βοήθεια μικροφωνικής εγκατάστασης από την κεντρική πλατεία «Ελευθερίας» και σε όλους σχεδόν τους πεζόδρομους και το εμπορικό κέντρο θα μεταδίδονται ήχοι, μουσικές και τραγούδια σε ελληνικούς, ξένους, latin και αποκριάτικους ρυθμούς.               

Το Σάββατο, 2 Μαρτίου από τις 11:30 έως τις 13:30 οι εκπαιδευτές μαζί με τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. διοργανώνουν αποκριάτικη εκδήλωση. Κλόουν, ξυλοπόδαροι, zumbakids, μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί, αποκριάτικες κατασκευές και πολλές εκπλήξεις  θα πλημμυρίσουν τον πεζόδρομο «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Το Σάββατο το βράδυ, το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών, σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς συνδιοργανώνουν παράσταση με παραδοσιακά δρώμενα, χορούς και τραγούδια εμπνευσμένα από την Ελληνική λαογραφία και τη λαϊκή μας παράδοση της περιόδου της αποκριάς.