ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΣΟΥ ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Απάντηση Τάσου Χανλίογλου στην Αριάδνη Παπαφωτίου

«Διάστρωση εκ νέου του αυτοκινητοδρομίου Σερρών με περίπου 500.000 ευρώ»

Με θέμα «Διάστρωση εκ νέου του αυτοκινητοδρομίου Σερρών με περίπου 500.000 ευρώ» ο (όπως υπογράφει)Τάσος Χανλίογλου – Εις εκ των 8, Σέρρες σε «Απαντητική επιστολή προς την κ. Παπαφωτίου Αριάδνη» επισημαίνει τα παρακάτω:

Τυγχάνει (γνωστόν)  να γνωρίζω πράγματα και θάματα που συμβαίνουν στο πολύπαθο αυτ/μιο. Επισημαίνω ότι δεν ήμουνα παρών στην τηλεδιάσκεψη καθότι , ειρήσθω εν παρόδω,  πραγματοποιήθηκε  μέσα στα “μαύρα μεσάνυχτα” της 5/5 2000. Ζητώ να μας κατατεθούν τα πρακτικά ως  αποτελούντα  δημόσια έγγραφα.                              

Άλλωστε από μέρες ακούω την κ.Παπαφωτίου να βιάζεται να λήξει το θέμα από εκεί που το άφησε ο κ. Αγγελίδης. Δηλαδή, βάλε Σερραίε Δημότη τα χρήματά σου, με κάποιον τρόπο, για μία ακόμη φορά και βλέπουμε. Ε, όχι, κυρίες και κύριοι, φθάνει τόσος  εμπαιγμός. Όπως και να αναγνώσω το κείμενο της κ. Παπαφωτίου το συμπέρασμα που εξάγω παραμένει το ίδιο. Προσπάθεια, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, να σωθεί ο συνδυασμός, καταθέτοντας κείμενο παραληρηματικού χαρακτήρος. Περιμένω και την θέση και των υπολοίπων επικεφαλής.