ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΥΑ

Την αντιπροσωπεία της ΔΕΥΑ Σερρών αποτελούσε ο Πρόεδρό της, Αλέξανδρος Χαλκιόπουλο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Αθανάσιος Γάτσιος και Γιώργος Παπαδόπουλος (εκπρόσωπος εργαζομένων), ο Γενικός Διευθυντής, Δρ. Νικόλαος Σαφαρίκας, και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Στυλιανός Σπύρου

Η ΔΕΥΑ Σερρών στην 30η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ στην Λάρισα

Η ΔΕΥΑ Σερρών, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της, Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο, συμμετείχε στην 30η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ), η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στη Λάρισα, στο κτήριο της ΔΕΥΑΛ.

Στην αντιπροσωπεία της ΔΕΥΑ Σερρών, συμμετείχαν,εκτός του Προέδρου της, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Αθανάσιος Γάτσιος και Γιώργος Παπαδόπουλος (εκπρόσωπος εργαζομένων), καθώς και τα έμπειρα υπηρεσιακά στελέχη της επιχείρησης, ο Γενικός Διευθυντής, Δρ. Νικόλαος Σαφαρίκας, και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Στυλιανός Σπύρου.

Στη φετινή συνέλευση, που διοργάνωσε η ΔΕΥΑ Λάρισας, μια απ’ τις μεγαλύτερες ΔΕΥΑ της χώρας μας, διεξήχθησαν χθες 17 Δεκεμβρίου οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ.                                                                      

Συμμετείχε και φέτος πλήθος εκπροσώπων (αιρετών και υπηρεσιακών) από 127 ΔΕΥΑ της χώρας και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα, όπως η τιμολογιακή πολιτική, η εξοικονόμηση ενέργειας στη παραγωγή και μεταφορά νερού, η διαχείριση των υδατικών πόρων και οι χρηματοδοτήσεις έργων διαχείρισης νερού και επεξεργασίας λυμάτων.