ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Αφιερωμένο στη μνήμη του  Χρήστου Γκιουζέλη το 24ο πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης εργαζομένων και ανέργων του Δήμου Σερρών

 

Άνοιξε η αυλαία του  πρωταθλήματος μπάσκετ εργαζομένων & ανέργων  Σερρών

 

250 και πλέον συμπολίτες μας, από 28 έως και 65 ετών, παίρνουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018.

 

Άνοιξε στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 η αυλαία του 24ου πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης εργαζομένων και ανέργων του Δήμου Σερρών. 250 και πλέον συμπολίτες μας, από 28 έως και 65 ετών, παίρνουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018. Ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού και νέας γενιάς, κύριος Βασίλης Τερζής, έκανε το τζάμπολ του πρώτου παιχνιδιού της πρώτης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων juice box – Εν Κήπω Πελαργοί με τους Βισάλτες.

Πριν το ξεκίνημα του αγώνα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, προπονητή και καθηγητή φυσικής αγωγής Χρήστου Γκιουζέλη στον οποίο, μετά από ομόφωνο ψήφισμα όλων των συμμετεχόντων ομάδων, θα αφιερωθεί  το φετινό πρωτάθλημα.

Το ανωτέρω ψήφισμα θα αναγνωστεί και θα τεθεί προς αποδοχή στο αμέσως προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας από 16.00 έως 24.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*