ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

 Σε δηλώσεις στη « Σ» ο απερχόμενος πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών , Βασίλης Παπαβασιλείου , τόνισε ότι ο Αυτοκινητοδρόμιο με το πέρας των εργασιών θα γίνει πιο ελκυστικό, πιο ανταγωνιστικό και πιο ασφαλές

Αναδείχθηκε ανάδοχος για το έργο του εκσυγχρονισμού του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών

Τρεις ήταν οι εταιρείες που είχαν υποβάλλει πρόταση

Στην τελική ευθεία πλέον το έργο της αναβάθμισης της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών μετά την ολοκλήρωσης της σχετικής διαδικασίας της δημοπρασίας του έργου, καθώς αναδείχθηκε ανάδοχος που θα υλοποιήσει τις εργασίες στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου.

Σε δηλώσεις στη « Σ» ο απερχόμενος πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών,Βασίλης Παπαβασιλείου, τόνισε « Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε ανάδοχο στο έργο της αναβάθμισης της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Είχαμε τρεις προσφορές στο διαγωνισμό και ανάδοχος αναδείχθηκε η εταιρεία του κ. Καισίδη από την Θεσσαλονίκη . Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες και με την ολοκλήρωση τους θα παραδοθεί μια ασφαλέστερη πίστα .Το Αυτοκινητοδρόμιο με το πέρας των εργασιών θα γίνει πιο ελκυστικό, πιο ανταγωνιστικό και πιο ασφαλές.» .

Επισημαίνεται ότι το έργο είναι προϋπολογισμού 450.000 € και η  ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού υπολογίζεται πως θα επέλθει εντός του 2020 .

Ευχή όλων οι εργασίες να προχωρήσουν και να παραδοθεί μια πίστα ασφαλής για όσους την χρησιμοποιούν

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.