ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ 13 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

Αναβαθμίζονται 13 παιδικές  χαρές στο Δήμο Σερρών

Όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του αντιδήμαρχου Έργων, Ηλία Γκότση

Αναβαθμίζονται 13 παιδικές χαρές στο Δήμο Σερρών με χρηματοδότηση από το Φιλόδημο II, ΣΒΑΑ & ΣΑΤΑ

Για τις δεκατρείς (13) Παιδικές Χαρές συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Αντιδήμαρχος  Έργων Ηλίας Γκότσης, την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019, για να ενημερώσουν τους Σερραίους δημότες σχετικά με την αναβάθμιση των παιδικών χαρών στο Δήμο Σερρών.

Στη διάθεση των μικρών Σερραίων στην πόλη και σε χωριά του Δήμου Σερρών  θα είναι και επισήμως οσονούπω δεκατρείς (13) ολοκαίνουριες και ασφαλείς παιδικές χαρές σε ισάριθμες γειτονιές της πόλης και σε χωριά του Δήμου Σερρών.

Πρόκειται για παιδικές χαρές, που θα έχουν εκ βάθρων αναβαθμιστεί και θα είναι  φτιαγμένες με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλες και απολύτως προσβάσιμες σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

Οι 13 καινούριες Παιδικές Χαρές θα αποτελέσουν τους νέους πολύ όμορφους χώρους διασκέδασης και παιχνιδιού, για τους μικρούς Σερραίους και όχι μόνο.  

Για τις δεκατρείς (13) Παιδικές Χαρές συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης,  και ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης, την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019, για να ενημερώσουν τους Σερραίους δημότες σχετικά με την αναβάθμιση των παιδικών χαρών στο Δήμο Σερρών.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ανέφερε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αναβαθμιστούν δεκατρείς (13) παιδικές χαρές στο Δήμο Σερρών συνολικού προϋπολογισμού 639.000 ευρώ με χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ), από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II και από ΣΑΤΑ Δήμου Σερρών. Συγκεκριμένα:

Μία (1) Παιδική χαρά από το πρόγραμμα Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, εννέα (9) παιδικές χαρές από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II προϋπολογισμού 420.000 ευρώ και τρείς(3) παιδικές χαρές από ΣΑΤΑ του Δήμου Σερρών (τεχνικό πρόγραμμα ετών 2018 και 2019) προϋπολογισμού 79.000 ευρώ.

Ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης ανακοίνωσε τις περιοχές του Δήμου Σερρών που θα αναβαθμιστούν οι παιδικές χαρές και οι οποίες είναι οι εξής:

-Μία ( 1) παιδική χαρά στην οδό Δημογερόντων από το πρόγραμμα Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) προϋπολογισμού 140.000 ευρώ.

– Εννέα (9) παιδικές χαρές από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II, προϋπολογισμού 420.000 ευρώ: Στην πλατεία Ειρήνης, στη Σιγής, στην πλατεία Ομονοίας, στη Ραιδεστού (κεντρικό πάρκο), στο παλιό τελωνείο, στη Νικομηδείας-Βιζυηνού, στο Άνω  Μητρούσι, στην Κάτω Καμήλα και στον Λευκώνα.

– Τρείς (3) παιδικές χαρές από ΣΑΤΑ Δήμου Σερρών (τεχνικό πρόγραμμα ετών 2018 και 2019) προϋπολογισμού 79.000 ευρώ: Στον Προβατά (39.000 ευρώ) και στην Ορεινή (15.000 ευρώ) από τεχνικό πρόγραμμα έτους 2018 και στα Καλά Δέντρα (25.000 ευρώ) από το πρόγραμμα έτους 2019.

==================================================

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.