ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ 8ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Την πόρτα του Εισαγγελέα Σερρών αναμενόταν να περάσει χθες το απόγευμα ένας   25χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια

Αλλοδαπός στη δομή «Κλειδί» του Δήμου Σιντικής κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος 8χρονου

Ο 25χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά την καταγγελία που έγινε από συγγενείς του ανηλίκου

Την πόρτα του Εισαγγελέα Σερρών αναμενόταν να περάσει χθες το απόγευμα ένας   25χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ένα οκτάχρονο αγοράκι στην Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών  στο Κλειδί στο Δήμο Σιντικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το βράδυ της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου 2020, έγινε καταγγελία από τον πατέρα του 8χρονου αγοριού  ότι υπήρχε ασέλγεια στον γιό του από έναν 25χρονο Αφγανό . Μάλιστα οι συγγενείς  του παιδιού επιχείρησαν να επιτεθούν στον 25χρονο Αφγανό . Πληροφορίες θέλουν τον 25χρονο να είχε προχωρήσει σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις και στο παρελθόν εις βάρος του 8χρονου.                                                                               

Ο 25χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά την καταγγελία που έγινε από συγγενείς του ανηλίκου. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών για εξετάσεις

Χθες το πρωί ο κατηγορούμενος για την ασέλγεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών, καθώς ήταν κτυπημένος μετά την επίθεση που δέχθηκε από συγγενείς του ανήλικου  και το απόγευμα αναμενόταν να οδηγηθεί στον εισαγγελία πρωτοδικών Σερρών .

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.