ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΘΥΣΙΑΣ ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017. Αφετηρία-Τερματισμός η πλατεία Κερδυλλίων

 

Αγώνας δρόμου θυσίας Κερδυλλίων Δυο χωριά, μια θυσία , ένας δρόμος…

 

Με ο σύνθημα μνήμης «Δυο χωριά, μια θυσία ,ένας δρόμος…» θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 ο 1ος αγώνας δρόμου θυσίας Κερδυλλίων σε δημόσια οδό. Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Αμφίπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Νέων Κερδυλίων, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Σερρών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο Δήμος Αμφίπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Νέων Κερδυλίων, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Σερρών, διοργανώνει τον 1ο αγώνα δρόμου θυσίας σε δημόσια οδό , υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΚΕΡΔΥΛΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 10.000μ .

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση από την πλατεία Νέων Κερδυλίων έως το μνημείο Πεσόντων και επιστροφή (Επισυνάπτεται χάρτης διαδρομής με τις υψομετρικές διαφορές)

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ 10:00

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έχουν οι αθλητές – τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές – τριες.

ΗΛΙΚΙΑ
Οι γεννηθέντες το έτος 2000 και μεγαλύτεροι

Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 1000 μ. για μαθητές-τριες Δημοτικών σχολείων με αφετηρία και τερματισμό την ίδια πλατεία και ώρα εκκίνησης 11:15

ΕΠΑΘΛΑ:
Στον πρώτο νικητή – τρια θα απονεμηθεί μετάλλιο, δίπλωμα.
Στον δεύτερο νικητή-τρια μετάλλιο & δίπλωμα.
Στον τρίτο νικητή-τρια μετάλλιο & δίπλωμα και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του Δελτίου του αθλητή-τριας και το οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο , Ν.Π.Δ.Δ. ή ιδιώτες ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.
Οι ανεξάρτητοι αθλητές θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και προκειμένου για μαθητές – τριες οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους, προσκομίζοντας και ιατρική βεβαίωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στο mail sersegas@gmail.com ή fax 2321050388 της ΕΑΣ μέχρι την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και στον χώρο των αγώνων μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγωνίσματός τους.
Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση .
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται: ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ Κος Ζορμπάς Σταύρος σύμφωνα με τους κανονισμούς Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της ΙAAF, έκδοσης 2016-2017

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Λιούμπας Ιωάννης Μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ 6974649160.

Ζορμπάς Σταύρος Τεχνικός σύμβουλος 6947600430.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*