ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ημέρα εορτασμού των παμμεγίστων Ταξιαρχών, πολιούχων Αγίων της πόλης των Σερρών και η  Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών ενημερώνει ότι την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017,  ημέρα εορτασμού των Πολιούχων Αγίων  της πόλης των Σερρών Παμμέγιστων Ταξιαρχών τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών θα παραμείνουν Κλειστά.

 

Την Τρίτη στις 7/11/2017 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του σωματείου, ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Σερρών θα κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, για την συμμέτοχή των συνταξιούχων  στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ  στις 9/11/2017 και την κινητοποίηση των συνταξιούχων για τα ζητήματα της υγείας  το τρίτο 10ήμερο του Νοέμβρη.

 

Η εταιρεία ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Β.Ε.Ε. ανακοίνωσε ότι ο κος Τσινάβος Παναγιώτης, Υπόχρεο Πρόσωπο ως Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας, προέβη στις 3/11/2017 σε πώληση 200.000 κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικής καθαρής αξίας 592.000,00 ευρώ.

 

Αποφυλακιστήριο έλαβε τη Δευτέρα από τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών όπου είχε μεταφερθεί την περασμένη εβδομάδα η Βίκυ Σταμάτη μετά την καταδίκη της σε ποινή κάθειρξης 8 ετών από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αδίκημα που αφορά την υπόθεση με τις “χρυσές μίζες” με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

 

Η Βίκυ Σταμάτη αφέθηκε ελεύθερη λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι, και αποχώρησε από την κεντρική είσοδο των φυλακών με ταξί που την περίμενε για να την μεταφέρει σπίτι της.

 

Μετά τις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έρχονται ανατροπές και στα διόδια στις εθνικές οδούς. Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, από το 2018 θα αλλάξει ο τρόπος πληρωμής στα διόδια. Θα ξεκινήσει η εφαρμογή της πληρωμής βάσει χιλιομετρικής απόστασης που διανύει το κάθε όχημα. Η εφαρμογή θα γίνει πρώτα στην Εγνατία Οδό.

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την ανάδειξή της σε κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για το 2017, διεκδικεί τον τίτλο και της καλύτερης αθλήτριας του κόσμου. Η Ελληνίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, βρίσκεται μεταξύ των τριών φιναλίστ που ανέδειξε η δημοσκόπηση της IAAF και θα διεκδικήσουν τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας του 2017.

Υποψήφιες είναι ακόμη, η Αλμάζ Αγιάνα (Αιθιοπία), «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια των 10.000μ και η Βελγίδα Ναφισάτου Τιάμ, επίσης κάτοχος του Ολυμπιακού και παγκόσμιου τίτλου στο έπταθλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*