ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ, από τις 6 το πρωί σήμερα  Τρίτης έως τις 6 το πρώι της Τετάρτης, κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, λόγω του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις για τη σωτηρία του Ταμείου των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ).

 

Η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ενημερώνει τους δικαιούχους του διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ότι το Διατροφικό Επίδομα, περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, θα καταβληθεί την Πέμπτη  28 Σεπτεμβρίου 2017.

 

Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Σερρών «Εύξεινος Λέσχη» ενημερώνει τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης, τα μέλη των χορευτικών τμημάτων, της χορωδίας και της διαλέκτου, τους φίλους Ποντίων καθώς και όλους τους Ποντίους ότι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11:30 θα τελεστεί στην Λέσχη ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του έτους.

 

Περίπου πεντακόσια πενήντα επτά κυβικά (557m3) πετρελαιοειδών έχει απαντλήσει έως τώρα το πετρελαιοφόρο «Siros» από το βυθισμένο «Αγία Ζώνη ΙΙ» νοτιοδυτικά της Αταλάντης, σύμφωνα με την ενημέρωση από το λιμενικό σώμα.

 

Με αφορμή το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης ζητεί να ξεκαθαριστεί εξαρχής εάν ο νέος φορέας θα συνεργαστεί μετεκλογικά ή όχι με τη ΝΔ.

 

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής  Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 09.00 π.μ.  Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στην αίθουσα ειδικών εξετάσεων ADR της Διεύθυνσης Μεταφορών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Καλοχώρι).

 

Άκρως αρνητικό ήταν το κλίμα σήμερα, Δευτέρα, στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την αγορά να υποκύπτει σε ένα ακόμη τραπεζικό sell off, το οποίο πυροδότησε η αβεβαιότητα για τα προβληματικά δάνεια, αλλά και η επόμενη μέρα του σχηματισμού της νέας γερμανικής κυβέρνησης. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 742,49 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 4,06%.

 

Λουκέτο βάζει η εταιρία παγωτού FRONERI HELLAS στο εργοστάσιο που διατηρεί στο Ταύρο επαναπροσδιορίζοντας την οργάνωση της και τον τρόπο παρουσίας της στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία η οποία αποτελεί θυγατρική εταιρεία της FRONERI InternationalPlc με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και δραστηριότητα σε 22 χώρες, αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγική δραστηριότητα της στην Ελλάδα καθώς εμφάνιζε ζημιές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*