ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 2018

Η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ενημερώνει τους δικαιούχους του διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ότι το Διατροφικό Επίδομα, περιόδου Απριλίου 2018, θα καταβληθεί την Τετάρτη  30 Μαΐου 2018.

 

Την ερχόμενη Πέμπτη λήγει η προθεσμία για τις εγγραφές στα γυμνάσια και τα λύκεια (γενικά και επαγγελματικά) της χώρας. Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ), έως τις 2 το μεσημέρι της 31ης Μαΐου.

 

Όσοι μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, θα πρέπει να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης».

 

Διακοπή υδροδότησης… «Λόγω αναγκαίων εργασιών βελτίωσης του πρωτεύοντος δικτύου ύδρευσης στην οδό Κιλκίς, σήμερα Τετάρτη 30-05-2018 και στις ώρες 08:00΄με 14:00΄,θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Ερμού, Βενιζέλου, Περδίκα, Τζαβέλλα,  Δογάνης , Πιττακού, Λευκάδος, Ομονοίας και Μεραρχίας, καθώς και από τις οδούς περιοχή Ηροδότου, Μπεκιάρη, Μεραρχίας και Ν. Σαχτούρη».

 

Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών. Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο Τύπου της ΔΕΥΑΣ με την κατακλείδα: «Ευχαριστούμε τους κατοίκους της περιοχής αυτής για την κατανόησή τους».

 

Εργαστήριο με θέμα «Εργαλεία επαλήθευσης περιεχομένου» διοργανώνουν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στην ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5), το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τα Εργαστήρια Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ & Ηλεκτρονικών ΜΜΕ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης.

 

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών  έγινε την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 12:30 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα εικοσιτέσσερα(24) θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκαν την Τρίτη οι τιμές των μετοχών, εν μέσω επιδείνωσης του κλίματος στην αγορά ομολόγων, με την αγορά να ακολουθεί την πτωτική πορεία των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, στον απόηχο της πολιτικής κρίσης στην Ιταλία.