ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ενημερώνει τους δικαιούχους του διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ότι το Διατροφικό Επίδομα, περιόδου Αυγούστου 2017, θα καταβληθεί σήμερα, Πέμπτη,  28 Σεπτεμβρίου 2017.

 

Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Σερρών «Εύξεινος Λέσχη» ενημερώνει τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης, τα μέλη των χορευτικών τμημάτων, της χορωδίας και της διαλέκτου, τους φίλους Ποντίων καθώς και όλους τους Ποντίους ότι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11:30 θα τελεστεί στην Λέσχη ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του έτους.

 

Βράβευση….Ο Δήμος Σερρών και ο δήμαρχος πρόκειται να βραβεύσουν σε ειδική εκδήλωση όσους μαθητές πέτυχαν την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ καταλαμβάνοντας μια από τις τρεις πρώτες θέσεις… Σε σχετικό έγγραφο του προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερρών Βασίλη Τερζή  προς τους διευθυντές των Λυκείων και των ΕΠΑΛ του Δήμου Σερρών αναφέρονται τα εξής:

 

«Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε, έως τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, τα ονόματα των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων της σχολικής σας μονάδας για το έτος 2017, οι οποίοι κατέλαβαν μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στις σχολές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της προτίμησής τους. Οι ανωτέρω θα βραβευθούν για την επιτυχία τους από τον Δήμο και τον Δήμαρχο Σερρών σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί».

 

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 το πρωί στο Επιμελητήριο, με θέμα τη SER- EXPO 2017, την 3η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών (29/09 – 01/10/2017).

 

H SEREXPO 2017, η 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών, ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο και υποδέχεται τη σχολική κοινότητα των Σερρών. Περισσότεροι από 1.000 μαθητές από όλο το νομό θα επισκεφτούν την Έκθεση!

 

Νέα, την τρίτη κατά σειρά αίτηση ακύρωσης της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ κατέθεσαν στο ΣτΕ 201 παλαιοί μέτοχοι του Οργανισμού με την οποία λένε «όχι» στην εξαγορά της εταιρίας από το δημόσιο σε βάρος-όπως υποστηρίζουν- της περιούσιας τους.

 

Συνεχίζεται το θρίλερ με την επένδυση στο Ελληνικό, καθώς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) αποφάσισε κατά πλειοψηφία το απόγευμα της Τετάρτης να αναβάλλει την ετυμηγορία για το αρχαιολογικό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί για την επόμενη Τρίτη -μια νέα καθυστέρηση που απειλεί να εκτροχιάσει την επένδυση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*