ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Διπλή γιορτή την Δευτέρα… Και εθνική και χριστιανική… Από τη μια, λοιπόν, «Χρόνια Πολλά» σε όλους για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας… Από την άλλη για τη γιορτή του ονόματός τους ευχόμαστε «Χρόνια Πολλά» στους:

Βαγγέλη Ταλαγκόζη, ελεύθερο επαγγελματία, Βαγγέλη Αντωνιάδη, δικηγόρο, Βαγγέλη Πούλιο, επιχειρηματία, Ευάγγελο Αγγελούδη,  επιχειρηματία , Λίλα Σκέμπερη, εκπαιδευτικό, διευθύντρια Μουσικού Σχολείου Σερρών,  Εβελία Σελαλματζίδη,  πτυχιούχο φιλολογίας, Λία Εργίνη, στέλεχος βουλευτικού γραφείου Κώστα Καραμανλή, Λία Λαδοπούλου,  στέλεχος Τ.Τ. Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, Ευάγγελο Αλεξανδράκη, επιχειρηματία, Βαγγέλη Καραμαριγό,  επιχειρηματία, Βαγγέλη Καλούδη, φοιτητή, Βάγγη Στεφανίδου, νοσηλεύτρια, Ευαγγελία Τσίμα, υπάλληλο δήμου Σιντικής.

Να πάμε… Όπως αναφέρετε στην παρακάτω ανακοίνωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου « ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΣΤΕΓΗ » – Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα τελεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00, ετήσιο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ που θα γίνει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη μνήμη των Ευεργετών, Δωρητών και Περιθαλπομένων που απεβίωσαν στη Στέγη. Παρακαλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την επιμνημόσυνη δέηση και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει στην αίθουσα δεξιώσεων της Στέγης.

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται η κυβέρνηση και τα αρμόδια με τη δημόσια τάξη στελέχη της, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι θα εκδηλωθούν μαζικές διαμαρτυρίες κατά των εκπροσώπων της κυβέρνησης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αναφέρεται στο σάιτ iefimerida.gr στο οποίο επισημαίνονται και τα εξής:

Ήδη τα τελευταία συμβάντα στη Βόρεια Ελλάδα, που βράζει από την Συμφωνία των Πρεσπών, με θύματα των διαμαρτυριών κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Τσίπρα -όπως ο Νίκος Παππάς- έχουν θορυβήσει το επιτελείο της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, που σήμερα(σ.σ. Πέμπτη) , σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συγκαλέσει ειδική σύσκεψη για το θέμα.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, η παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης στις ευαίσθητες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα θεωρείται επικίνδυνη αποστολή, καθώς υπάρχει η εκτίμηση ότι μεμονωμένοι πολίτες αλλά και οργανώσεις θα επιχειρήσουν να δώσουν το δικό τους στίγμα στις παρελάσεις, με γιούχες και αποδοκιμασίες εναντίον των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ