ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Να τα μας… Ο Μάθιου Νίμιτς παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ζητήματα στην εμπορική χρήση του όρου «Μακεδονία», μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αναφερόμενος στα ζητήματα της εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο μακροβιότερος απεσταλμένος του γ.γ. του ΟΗΕ ανέφερε ότι υπάρχουν θέματα που αφορούν στο μέλλον, όπως οι επιτροπές για τα σχολικά βιβλία.

Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον Πρόεδρο της Κρατικής Δούμας Βιτσισλάβ Βολόντιν αλλά και γεύμα εργασίας με τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, βρίσκονταν στο πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη που την Πέμπτη επισκεπτόταν  -για δεύτερη ημέρα- τη Μόσχα.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ  Σερρών,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Αντώνης Γεωργούλας θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Διάβασης Πεζών, όπως ανακοινώθηκε από τη δημοτική κίνηση.

Η ανακοίνωση αυτή συνιστά και επισήμως την αφετηρία για το ξεκίνημα ενός ακόμη δύσκολου πλην όμορφου προεκλογικού αγώνα, μέσα από τον οποίο η «Διάβαση Πεζών» θα διεκδικήσει με την ίδια μεθοδικότητα, συνέπεια και δυναμικότητα που χαρακτηρίζει τη μακρόχρονη πορεία της, το δικαίωμα των Σερραίων πολιτών για μια πόλη που θα μπορεί να υλοποιεί  τα όνειρα και τις ελπίδες τους. 

Έληξε χθες, 28 Φεβρουαρίου 2019, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους, για τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές άδειες ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.


Με εκπροσώπους από 24 χώρες, 500 ομιλητές απ΄όλο τον κόσμο, 95 θεματικές ενότητες, 2.500 συνέδρους και πάνω από 150 διαπιστευμένους δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, άρχισε την Πέμπτη  έως την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 το 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Η διεθνής συνδιάσκεψη, που φέτος φέρει τον τίτλο Inclusive Growth (Ανάπτυξη Χωρίς Αποκλεισμούς), θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών και το Ξενοδοχείο «Αμαλία».

Σύσκεψη για ενημέρωση…Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σερρών, καλεί τους φίλους και τους οπαδούς της στη σύσκεψη που οργανώνει τη Δευτέρα 4 του Μάρτη και ώρα 7:00 μμ στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» (πλατεία Κρονίου).  Θα γίνει ενημέρωση του προγράμματος της Λαϊκής Συσπείρωσης από τον υποψήφιο για το Δήμο Σερρών Παύλο Φαρμάκη.