ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) ενημερώνει ότι  σε συνδιοργάνωση με τον Όμιλο “ΟΡΦΕΑΣ” Σερρών το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η “3η Χορωδιακή Συνάντηση”, στην αίθουσα θεάτρου του Ομίλου “ΟΡΦΕΑΣ” Σερρών, Π. Κωστοπούλου 12, Σέρρες.

Συμμετέχουν οι χορωδίες του Ομίλου “ΟΡΦΕΑΣ” Σερρών, η Πολυφωνική Χορωδία Θεσσαλονίκης και η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.

Κλιμάκιο της Τ.Ο. Σερρών του ΚΚΕ με επικεφαλής το Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Λεωνίδα Στολτίδη  επισκέφτηκε χθες ,Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, στις  11 το πρωί, τη Δομή Φιλοξενίας μεταναστών – προσφύγων στις Σέρρες (ΚΕΓΕ). Στη συνέχεια παραχώρησε  Συνέντευξη Τύπου στις 13:30 μμ στα Γραφεία της Τ.Ο. Σερρών  του ΚΚΕ (Κωνσταντινουπόλεως 8, 4ος όροφος.

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο Σερρών  αν και στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν το θέμα της  επιλογής Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, αναβλήθηκε η συζήτησή του προκειμένου να υπάρχει μια ενιαία πρόταση από όλες τις παρατάξεις του Δώματος. Για αυτό και δόθηκε παράταση στις υποψηφιότητες για την θέση.

Από τον δήμο Σερρών καλείται  κάθε ενδιαφερόμενος μέχρι την ημερομηνία που θα ορισθεί για την διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή προσώπου εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας ως «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», να υποβάλλει δήλωση-αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση του θα ενισχύσει την υποψηφιότητά του για την πλήρωση της θέσης του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» στον Δήμο Σερρών.

Οι αιτήσεις-δηλώσεις των ενδιαφερομένων για την υποψηφιότητά τους υποβάλλονται απευθείας στο Δημοτικό Συμβούλιο δια του προεδρείου του.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης ,επισκέφτηκε τις Σέρρες για τις εργασίες του 20υ AgriBusiness Forum  2019, που διεξήχθηκαν στις Σέρρες στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2019, και ήταν εισηγητής του συνεδρίου. Το ν κ. Βορίδη συνόδευε η σύζυγος του,  Δανάη Μιχελάκου η οποία έλκει την καταγωγή της από τα Ροδολίβος Σερρών.  

Στο περιθώριο της παρουσίας του στην Περιφερεικαή Ενότητα Σερρών, ο κ. Βορίδης, επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το Μητρούσι  και είχε συνάντηση με τους αγρότες της περιοχής. Ακολούθως επισκέφτηκε το δήμο Αμφίπολης, στο δημαρχείο είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αμφίπολςη Στέργιο Φρανσταλή και περπάτησε στα στενά του Ροδολίβους. Επισκέφτηκε επίσης την Πρώτη Σερρών, όπου έγινε δεκτός στο σπίτι που γεννήθηκε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλή. Στο σπίτι υποδέχθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλής.