ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Τις σημαντικές ελλείψεις σε κρεβάτια ΜΕΘ κατήγγειλε σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, με αφορμή τις ανάγκες που δημιουργούνται και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της γρίπης.

Όπως επισημαίνει το σοβαρότερο πρόβλημα είναι οι λίστες αναμονής για ΜΕΘ. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο η λίστα αναμονής ήταν 50 ασθενείς, καθώς αντί να ανοίξουν κρεβάτια, κλείνουν λόγω μείωσης του προσωπικού.

Γενική Συνέλευση… Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Σερρών «Εύξεινος Λέσχη» προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση με θέμα: «Απολογισμός πεπραγμένων οικονομικού έτους 2019-έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020», την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Κομνηνών 21. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Πολιτική εκδήλωση… Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του κινήματος αλλαγής στην πολιτική εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 8μμ στο ξενοδοχείο FILIPPOS XENIA  με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του κινήματος κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη. Στις 7μμ θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στον ίδιο χώρο. Αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του  Κινήματος Αλλαγής.

Κλήρωση… Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της προημιτελικής φάσης (7ης) του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν έχουν αποκτήσει ο Ατρόμητος, ο Άρης, η Λαμία, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και ο Ολυμπιακός και ότι εκκρεμεί ο νικητής του ζευγαριού Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης, από την οποία θα προκύψει η 8η ομάδα που θα συμμετάσχει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο  πρώτος αγώνας έληξε 1-1.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε  ότι συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη για τον νέο κοροναϊό, που εξαπλώνεται στην Κίνα και έχει πλήξει άλλες τρεις ασιατικές χώρες.

Μια ειδική επιτροπή αναμένεται να συγκληθεί στη Γενεύη προκειμένου να καθορίσει εάν θα χρειαστεί να κηρύξει μια «επείγουσα κατάσταση δημόσιας υγείας διεθνούς εμβέλειας», ένας όρος που χρησιμοποιείται μονάχα στην περίπτωση των σοβαρότερων επιδημιών, σημείωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.