ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Τη μνήμη του Νικολάου αρχιεπισκόπου  Μύρων του θαυματουργού τιμά η εκκλησία μας σήμερα και ουκ ολίγοι οι εορτάζοντες και εορτάζουσες. Χρόνια πολλά  στους Νίκο Κουφοτόλη, υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου της Φωτεινής Αραμπατζή, Νίκο Σαφαρίκα, γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑ Σερρών, Νίκο Χασιώτης, καρδιολόγο, Νίκο Αργυριάδη, γυναικολόγο, Νίκο Παλάζη, ασφαλιστικό σύμβουλο, Νίκη Κοσιτζίδου, σ. φιλόλογο,  Νίκο Βασιλείου, φιλόλογο Γιάννενα, Νίκο Σιάτσιο, σ. Φιλόλογο, Νίκο Δρουκουγιάκο, επιχειρηματία, Νίκο Ταϊρη  επιχειρηματία (συνιδιοκτήτη Parisniko), Νίκο Σωτηριάδη, καφεκόπτη, Νίκο Σαλούπη, ασφαλιστικό σύμβουλο, Νίκο Καρτάλη, διευθυντή Σπηλαίου Αλιστράτης, Νίκο Τζίκα, επιχειρηματία ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΠΑΡ, Νίκο Καραπαπάζη, στρατιωτικό, Νίκο Μπέλλα, σ. δημοτικό υπάλληλο, Νίκο Σωτηρίου, σ. τραπεζικό  υπάλληλο, Νίκο Ταλαγκόζη, φοιτητή, Νίκο Σαμόπουλο, μαθητή. Σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες ευχόμαστε χρόνια πολλά, υγεία , προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνει το Τοπικό Τμήμα Σερρών του Σώματος Ελληνικού οδηγισμού (ΣΕΟ) την Κυριακή 8 Δεκεμβρίους 2019, στην πλατεία Κρονίου. Τα  μέλη  του διοικητικού συμβουλίου και τα παιδιά του τοπικού τμήματος έχουν ετοιμάσει κατασκευές ,έχουν παρασκευάσει γλυκά και αλμυρά εδέσματα  και περιμένουν να μας υποδεχτούν στο μπαζάρ τους .Ας τους  επισκεφτούμε και ας ενισχύσουμε την δράση τους…

Στην κοινή σύσκεψη των προέδρων ΟΕΒΕ Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Σερρών συμμετείχε την Τετάρτη ,4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς. Στόχος της σύσκεψης ήταν να καταλήξουν οι πρόεδροι σε κοινές δράσεις των ομοσπονδιών τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης.

Η Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.)  διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του τρίτου βιβλίου της Σειράς Εκδόσεων για την Ιστορία των Σερρών, με τίτλο:«Εκ των Ημετέρων Δυνάμεων» «Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ» 1946-1949 του Σάκη Π. Αραμπατζή. Ομιλητές: Σπυριδωνίδης Βαγγέλης, Δημοσιογράφος, Αψηλίδης Γιώργος, Ιστορικός ερευνητής. Το βιβλίο αποτελεί μια λεπτομερή αποδελτίωση των γεγονότων του εμφυλίου πολέμου όπως καταγράφησαν στις εφημερίδες της εποχής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ. στο ισόγειο του PHILIPPOS XENIA HOTEL, στις Σέρρες.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ), το  Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και η  Serres Offroad Premio Διοργανώνουν για το Σαββατοκύριακο, δύο εκδηλώσεις. Το σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου θα είναι γεμάτο θέαμα με κορυφαίους αναβάτες motocross. Το Σάββατο το 4ο  Offroad Track Day και την Κυριακή τον  5ο αγώνα moto cross, του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδας 2019 .