ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Από τις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει διαδοχικά ανά ομάδα Περιφερειών η υποβολή αιτήσεων για τη δεύτερη φάση του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», προϋπολογισμού 250 εκατομμυρίων ευρώ (400 εκατ. μαζί με την ιδιωτική συμμετοχή) που αναμένεται να καλύψει 25.000 κατοικίες.

Την επόμενη Τρίτη, 2 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League 1, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη ο συνεταιρισμός. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Super League

«Ανακοινώνεται ότι η Κλήρωση του Πρωταθλήματος ‘SUPER LEAGUE 1’ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 18:00, στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace (Δ/νση: Αγίου Νικολάου 10, τ.κ. 16671 Βουλιαγμένη)».

Την Π.Ε Σερρών  θα επισκεφτεί την Παρασκευή 28/6/2019 ο υπουργός Παιδείας,Έρευνας και θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου. Τα παραπάνω ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:11.00 πμ Επίσκεψη στα γραφεία Διεύθυνσης της  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 11.30 πμ Επίσκεψη στο ΤΕΦΑΑ Σερρών. 12.15 μμ Επίσκεψη στο ΤΕΙ Σερρών. Μετά το πέρας της επισκέψεως θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ στον χώρο του ΤΕΙ .

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε το «πράσινο φως» για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, εξέλιξη που χαρακτήρισε θετική ο Κώστας Γαβρόγλου.

Η αρμόδια επιτροπή του ΣτΕ ενέκρινε το αίτημα του υπουργείου Παιδείας για την κατ’ εξαίρεση συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης των 4.500 μόνιμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού κατά την προεκλογική περίοδο.

Μετά την επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή, ο «Ρουβίκωνας» δεν δίστασε να φτάσει ακόμα και στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, αφού μέλη της αναρχικής συλλογικότητας το απόγευμα της Τετάρτης (26/06) πέταξαν τρικάκια με μηνύματα κατά των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Με σαφή τρόπο καταδίκασε την επίθεση του Ρουβίκωνα στην οικία του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Ελευσίνα.O πρόεδρος της ΝΔ διεμήνυσε πως «η ανοχή στα γκρουπούσκουλα λήγει στις 8 Ιουλίου».