ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα «Αστέρια» του Δημοτικού Θεάτρου Σερρών. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα συλλέγονται είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης.

Το Γυναικείο τμήμα ΑΧΕΠΑ, «Θυγατέρες της Πηνελόπης», Τμήμα Σερρών «Ατρυτώνη» σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Ο σύλλογός μας συμμετέχει στην Πολιτεία των Ευχών και διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εορταγορά που θα γίνει: Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί, ώρες αγοράς, 20 και 21 Δεκεμβρίου 2019, στο σπιτάκι Νο4 στην Πλατεία Κρονίου Σερρών. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα έχουμε νηστήσιμα γλυκά, κουλουράκια, διακοσμητικά και πολλά άλλα είδη, όλα από τα χέρια μας.

Τα συνοριακά φυλάκια Ρούπελ και Προμαχώνα θα επισκεφθεί σήμερα, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, συνοδευόμενος από Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο συνοριακό φυλάκιο του Ρούπελ στις 10 το πρωί θα τους υποδεχθεί ο Συνταγματάρχης του 10ου Συντάγματος Πεζικού κ. Κωνσταντίνος Αμασιαλίδης, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές με τους φρουρούς των συνόρων μας και αμέσως μετά θα μεταβούν όλοι μαζί στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα.

Ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου κέρασε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τους δημοσιογράφους και όσους δημότες παρακολουθούσαν την συνεδρίαση με την ευκαιρία της εκλογής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).  Ευχή όλων η «καλή θητεία»…

Αναβλήθηκε η εκδίκαση των οκτώ υποθέσεων, με κατηγορούμενους περισσότερους από 60 Σερραίους αγρότες για τις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2016-2017, για τις 24 Σεπτεμβρίου 2019. Οι αγρότες χθες νωρίς το πρωί βρέθηκαν έξω από τα Δικαστήρια Σερρών και σε δηλώσεις τους τόνισαν ότι δεν πτοούνται και θα συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους