ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Συνελήφθη  την Πέμπτη (5 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, στις Σέρρες, 40χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους για κλοπή.

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Σερρών κάνει γνωστό στα μέλη, τους φίλους του, και στους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής ότι, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20.30 στο κέντρο «Ολύμπιον», 5ο Χιλ. Ε.Ο. Σερρών Θεσσαλονίκης (πριν το Jumbo), θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου, με τους ήχους της  κομπανίας του Γιώργου Πατσούρα. Στο κλαρίνο ο Μιχάλης Μπραχόπουλος. Χοροί και τραγούδια απ΄ όλη την Ελλάδα. Θα παρουσιασθούν χοροί της Ηπείρου από τα παιδικά τμήματα και τα τμήματα ενηλίκων του συλλόγου.

Ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα των ελέγχων των μικτών κλιμακίων της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και της ΕΛ.ΑΣ. για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΑΔ για τους διενεργηθέντες ελέγχους συμμόρφωσης με τον αντικαπνιστικό νόμο για το διάστημα 29-30 Νοεμβρίου, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Η ΕΑΔ στο πλαίσιο της υλοποίησης του ειδικού προγράμματος ελεγκτικής δράσης και αξιοποιώντας στοιχεία από το 1142 συνεχίζει τους ελέγχους σε όλη την επικράτεια. Στις αναφορές των Επιθεωρητών-Ελεγκτών της Αρχής καταγράφεται η πολύ θετική ανταπόκριση πολιτών και επαγγελματιών που δείχνουν να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του νόμου.

Ο Νικολά Σαρκοζί έχει ρίζες από τη Θεσσαλονίκη, αφού η οικογένεια της μητέρας του (Μαλάχ) ήταν εβραϊκή οικογένεια της συμπρωτεύουσας Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Ο Σαρκοζί ήρθε για ιδιωτικούς λόγους και διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ είναι πραγραμματισμένο να δειπνήσει το βράδυ του Σαββάτου με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ενημερωθεί για την παρουσία του πρώην προέδρου της Γαλλίας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά του. Υπενθυμίζεται ότι ο Νικολά Σαρκοζί έχει ρίζες από τη Θεσσαλονίκη, αφού η οικογένεια της μητέρας του (Μαλάχ) ήταν εβραϊκή οικογένεια της συμπρωτεύουσας.

Ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του, έφυγε σε ηλικία 16 ετών από τη Θεσσαλονίκη για το Παρίσι και ουσιαστικά ήταν εκείνος που μεγάλωσε τον Νικολά Σαρκοζί, καθώς οι γονείς του είχαν χωρίσει.