ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο όμιλος επιχειρήσεων Kourtidis Group, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία, ανέβαλε την προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου Συνέντευξη Τύπου, για την επίσημη παρουσίαση της νέας, μεγάλης καμπάνιας προβολής της Παραλίας Οφρυνίου στο εξωτερικό.

Η Συνέντευξη Τύπου δεν πραγματοποιήθηκε ούτε διαδικτυακά, διότι θέλουμε να συναντήσετε από κοντά την περιοχή για την οποία είμαστε περήφανοι, να δείτε τα χρώματα, να μυρίσετε τα αρώματα, να γευτείτε τα τοπικά προϊόντα, να χαρείτε τα δώρα και τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσουμε.

Συνεχίζουμε να «χτίζουμε» έναν νέο προορισμό – Συνεχίζουμε να «οικοδομούμε» τη σύγχρονη εικόνα της περιοχής που αγαπάμε.Ευχαριστούμε για την θετική σας ανταπόκριση, θα ενημερωθείτε σύντομα για τη νέα ημερομηνία. Τα παραπάνω επισημαίνονται από το Γραφείο Τύπου  της Kourtidis  Group.

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο του νέου κύματος Covid -19,η Σέρρες ανήκει στο επίπεδο υψηλού επιδημιολογικού φορτίου ( πορτοκαλί, επίπεδο 3). Ως εκ τούτου και συμφώνα με την Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 64450-ΦΕΚ  4484/11-10-2020,στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του ιού το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικού εμπορίου θα ξεκινάει από τις  10:00πμ και θα ισχύει από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020. Αυτά αναφέρονται σε έκτακτο δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

Σε υψηλούς τόνους αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και με επίκεντρο τον πτωχευτικό κώδικα, συνεχίστηκε  από το πρωί της Κυριακής στην Ολομέλεια της Βουλής, η τρίτη και τελευταία συζήτηση επί της πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που είχε υποβάλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Η συζήτηση αναμενόταν να ολοκληρωθεί γύρω στις 8 το βραδύ και αμέσως μετά επρόκειτο να αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών.Το πολιτικό ενδιαφέρον πάντως ήταν εστιασμένο στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών οι οποίες αναμένονταν να ξεκινήσουν από το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ρίχνει την αυλαία της συζήτησης.

Η Τουρκία εξακολουθεί απτόητη της προκλήσεις της σε Αιγαίο και ανατ. Μεσόγειο, καθώς αργά το βράδυ του Σαββάτου εξέδωσε νέα παράνομη Navtex, με την οποία παρατείνει τις έρευνες του σεισμογραφικού «Oruc Reis» στα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Άμεση ήταν η ελληνική αντίδραση. Ο σταθμός του Ηρακλείου της υδρογραφικής υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού εξέδωσε Navtex με αφορμή τη νέα παράνομη τουρκική Navtex.