ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΪΟΥ 2020

Έγινε την Κυριακή η κλήρωση του Τζόκερ, που μοίραζε 6,7 εκατ. ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας.Οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 11, 22, 25, 37, 45 και Τζόκερ το 3.

Μετά τη διαλογή, δεν βρέθηκε κανένας νικητής στην πρώτη κατηγορία και έτσι έχουμε νέο τζακ ποτ.Στη δεύτερη κατηγορία (5άρι), δύο τυχεροί κερδίζουν από 56.792 ευρώ. Στην επόμενη κλήρωση ,σήμερα Τρίτη, οι νικητές στην 1η κατηγορία θα μοιραστούν 7,2 εκατ. ευρώ!

Η δίκη του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου με την κατηγορία της διαφθοράς αναβλήθηκε, την Κυριακή, μετά από μόλις μία ώρα ακροαματικής διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης συνεδρίασης, οι συνήγοροι του Ισραηλινού πρωθυπουργού ζήτησαν να τους δοθεί χρονικό περιθώριο πολλών μηνών για να εξετάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πελάτη τους. Από την πλευρά της, η εισαγγελία ζήτησε να μπορέσουν να ακουστούν γρήγορα οι μάρτυρες της υπόθεσης.

Οι τρεις δικαστές ανακοίνωσαν ότι μελέτησαν τα αιτήματα και ανέβαλαν τη δίκη, χωρίς να ορίσουν μια νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της.

Τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής επρόκειτο να  λάβει μέρος σε ενημερωτική σύσκεψη στα γραφεία της Αττικό Μετρό ΑΕ στις 11:30 και στη συνέχεια να επισκεφθεί τα εργοτάξια των Σταθμών Βενιζέλου (12:30) και Νομαρχία (13:30).

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Νίκος Ταχιάος και ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό ΑΕ Νίκος Κουρέτας.

Στις 17:30 ο κ. Καραμανλής επρόκειτο να έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Δημαρχείο, όπου θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον ΟΑΣΘ και το Δήμο Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση 50 αστικών λεωφορείων.

Σημαντική επιδείνωση αναμενόταν να παρουσιάσει ο καιρός από τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα εκδηλωνόταν κατά τόπους, ενώ τα φαινόμενα θα γίνουν πιο έντονα από σήμερα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από την Τρίτη και σχεδόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Παράλληλα, οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.