ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το σωματείο Κουρέων –Κομμωτών Ν. Σερρών την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020  θα πραγματοποιήσει τη γενική του συνέλευση από τις 18:00 – 19:00  και στη συνέχεια από τις 19:00-21:00 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Τα μέλη του σωματείου καλούνται να συμμετέχουν στις διαδικασίες οι οποίες θα λάβουν χώρα στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών.

«Κοσμοπλημμύρα» σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης,5 Φεβρουαρίου 2020,στην αίθουσα του ξενοδοχείου «PhilipposXenia» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου «Η τελευταία μπλόφα», των  Eλένης Βαρβιτσιώτη και Βικτωρίας Δενδρινού, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Παπαδόπουλος». Οι  ομιλητές ένας  εν ενεργεία  υπουργός, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής και έναν πρώην,ο Γιάννης Μακριώτης , διαφορετικών πολιτικών παρατάξεων, τα σχόλια και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η συγκεκριμένη έκδοση σχετικά με την χρονική περίοδο στην οποία αναφέρεται και τους πρωταγωνιστές της,προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Σερραίων ώστε να κατακλύσουν την αίθουσα και να μην πέφτει «βελόνα».

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος,οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθανάσιος Μαλλιαράς και Δημήτρης Καρυπίδης, οι δήμαρχοι Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, Βισαλτίας ,Αθανάσιος Μασλαρινός, Εμμανουήλ Παπά, Δημήτρης Νότας, Ηράκλειας, Γιώργος Κουτσάκης, Νέας Ζίχνης. Παντελής Μπόζης, o τέως αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μωυσιάδης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας, ο τέως δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης,οι πρώην  δήμαρχοι Σερρών Γιάννης Βλάχος και Ηράκλειας  Τάσος Γεωργιάδης, ο τέως περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μπασδάνης, η Νίκη Καραμανλή, μητέρα του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Θεόδωρος Καμπούρης, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Στέφανος Μαματζής, ο διευθύνων σύμβουλος της «Θέρμη Σερρών», Γιάννης Μυλωνάκης, ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΣ και επιχειρηματίας Κώστας Παπαπαναγιώτου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και πολλοί άλλοι.

Οι συγγραφείς, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτωρία Δενδρινού,  η συντονίστρια Σοφία Δήμτσα και οι ομιλητές Κώστας Καραμανλής και Γιάννης Μακριώτης έμειναν ικανοποιημένοι και εξέφρασαν την χαρά τους για την θερμή αυτή ανταπόκριση του κόσμου.