Αρχική Εφημερίδα Σημερινή Αρχείο ειδήσεων Κατηγορίες ειδήσεων Αναζήτηση Επικοινωνήστε
   
_ Θέματα

Who's Online
Υπάρχουν επί του παρόντος 10 Επισκέπτης(ες) που είναι συνδεδεμένος(οι)

ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟ 2019
Ημερομηνία καταχώρησης 31-05-2017 11:00

Ως υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού

Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει στις εκλογές του 2019 το Δήμο Σερρών

«Δεν είναι κρυφό, αλλά είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό σε όλους, ότι έχει συγκροτηθεί μία μεγάλη ομάδα,η οποία επεξεργάζεται μία συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση», δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Την πρόθεσή του να είναι επικεφαλής συνδυασμού στις εκλογές του 2019 για το δήμο Σερρών, επιβεβαίωσε οΑλέξανδρος Χρυσάφης, οικονομολόγος, τέως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών,στους δημοσιογράφους το βράδυ της Δευτέρας, 29 Μαΐου 2017, λίγο πριν την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΣ. Την επιβεβαίωση ο κ. Χρυσάφης την έδωσε όταν ρωτήθηκε αν διαψεύδει η επιβεβαιώνει, αυτό που ακούγεταιστην σερραϊκή κοινωνία ,δηλαδήότι προτίθεται να ηγηθεί συνδυασμού για τον Δήμο Σερρών

«Δεν είναι κρυφό αλλά είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό σε όλους ότι έχει συγκροτηθεί μία μεγάλη ομάδα η οποία επεξεργάζεται μία συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση», δήλωσε ο κ. Χρυσάφης.

Όπως τόνισε, αυτή η αυτοδιοικητική πρόταση θα παρουσιαστεί στους Σερραίους σε εύλογο χρονικό διάστημα .«Η πολυπληθής ομάδα ανθρώπων- συνεργατών αποτελείται από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλα τα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Σερρών. Η ομάδα αυτή θα παρουσιάσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα την αυτοδιοικητική της πρόταση στους Σερραίους πολίτες παρότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν μετά από δυο χρόνια» σημείωσε.

« Προσωπικά συμμετέχω στην ομάδα αυτή, είμαι και θα είμαι ενεργός πολίτης. Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα καταθέσουμε και θα προβάλλουμε αυτή την αυτοδιοικητική πρόταση ζητώντας την στήριξη των Σερραίων δημοτών. Η πρόταση αυτή θα είναι ολοκληρωμένη και στοχευμένη στις σημερινές ανάγκες των Σερραίων δημοτών », ανέφερε .

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την σημερινή δημοτική αρχή ,δήλωσε ότι έχουν γίνει αρκετά θετικά πράγματα αλλά υπάρχουν και ελλείμματα, ενώ σημείωσε ότι « πεποίθησή μας είναι ό,τι θετικό έχει γίνεινα το εμπλουτίζουμε, αλλά και ναδιορθώνουμε λάθη και παραλείψεις ».

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com


 
Συσχετιζόμενοι Σύνδεσμοι
· Περισσότερα για Κοινωνία


Πιο δημοφιλής είδηση για Κοινωνία:
ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ . ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΤΣΑΡΟΣ


Αξιολόγηση άρθρου
Μέση βαθμολογία: 0
Ψήφοι: 0

Αφιερώστε λίγο χρόνο και αξιολογήστε το άρθρο

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Επιλογές

 Εκτύπωση αρχικής σελίδας Εκτύπωση αρχικής σελίδας


Συσχετιζόμενοι σύνδεσμοι

Κοινωνία

© Copyright 2007. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
     All rights reserved.

     Σχεδιασμός - Κατασκευή ιστοσελίδας : Flash & Design Studio