Αρχική Εφημερίδα Σημερινή Αρχείο ειδήσεων Κατηγορίες ειδήσεων Αναζήτηση Επικοινωνήστε
   
_ Θέματα

Who's Online
Υπάρχουν επί του παρόντος 29 Επισκέπτης(ες) που είναι συνδεδεμένος(οι)

ΓΑΤΙΔΗΣ FRESH : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ #stirizoumeleonida
Ημερομηνία καταχώρησης 31-05-2017 10:54

Δράση για τον μήνα ενημέρωσης για τη νόσο κοιλιοκάκη!

Το Μάιο και για τον επόμενο χρόνο, όλοι μαζί #stirizoumeleonida στα Γατίδης Fresh!

Η δράση #stirizoumeleonida έχει σαν στόχο να στηρίξει οικονομικά για τον επόμενο χρόνο με υποτροφία, η οποία θα προκύψει από τις πωλήσεις των προϊόντων χωρίς γλουτένη Γατίδης Fresh, την προσπάθεια του Λεωνίδα Αλυγιζάκη, αθλητή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας στην Ολυμπιακή κατηγορία Laser Standard, ο οποίος πάσχει από τη νόσο κοιλιοκάκη.

Με αφορμή ότι ο Μάιος αποτελεί τον μήνα παγκόσμιας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας για τη νόσο κοιλιοκάκη, που προκαλείται από τη δυσανεξία στη γλουτένη, η Γατίδης Fresh η οποία παράγει και διαθέτει από τα καταστήματά της μεταξύ των υπολοίπων προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής και προϊόντα χωρίς γλουτένη, σχεδίασε και ανακοίνωσε τη δράση #stirizoumeleonida.

Η δράση #stirizoumeleonida έχει σαν στόχο να στηρίξει οικονομικά για τον επόμενο χρόνο με υποτροφία, η οποία θα προκύψει από τις πωλήσεις των προϊόντων χωρίς γλουτένη Γατίδης Fresh, την προσπάθεια του Λεωνίδα Αλυγιζάκη, αθλητή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας στην Ολυμπιακή κατηγορία Laser Standard, ο οποίος πάσχει από τη νόσο κοιλιοκάκη.

Όλοι μαζί λοιπόν, για τον επόμενο χρόνο #stirizoumeleonida επιλέγοντας προϊόντα χωρίς γλουτένη από τα καταστήματα Γατίδης Fresh, βοηθάμε έμπρακτα τον Λεωνίδαγιατί μέρος από τις πωλήσεις των προϊόντων χωρίς γλουτένη θα διατεθούν στον αθλητή. Παράλληλα, εμείς στα Γατίδης Fresh ευελπιστούμε μέσω της συγκεκριμένης δράσης να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό, πως όσοι πάσχουν από τη νόσο κοιλιοκάκη μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να διακριθούν όπως ο αθλητής της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας Λεωνίδας Αλυγιζάκης.

Η Γατίδης Fresh, ευχαριστεί τον σύλλογο «δράση για την κοιλιοκάκη» για την υποστήριξη και τη βοήθειά του στην ανάδειξη της δράσης #stirizoumeleonida.

Ο σύλλογος «δράση για την κοιλιοκάκη» έχει σκοπό την προβολή και ενημέρωση για τη νόσο της κοιλιοκάκης, την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του, και τη βοήθεια στα άτομα που ανακαλύπτουν ότι πάσχουν από κοιλιοκάκη.

Διευθύνσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh:

Θεσσαλονίκη: Παπαναστασίου 89 & Κανάρη – Χαριλάου, Γ. Λαμπράκη 164 – Άνω Τούμπα, Πασσαλίδη 63 – Καλαμαριά, Μεταμορφώσεως 31 – Καλαμαριά, Ελ. Βενιζέλου 76 - Αμπελόκηποι, Εθνικής Αντιστάσεως 23,Αγίας Σοφίας (Εγνατία), Εγνατίας 25 και Π. Μελά (γωνία) – Ασπροβάλτα.

Σέρρες: 3ο χλμ. Σερρών - Δράμας, Μ. Αλεξάνδρου & Αμύντας 1, Θεσ/νίκης & Μεραρχίας, Βενιζέλου 26, Κωνσταντινουπόλεως 3, Βασ. Βασιλείου 14, Ηράκλεια Σερρών.

Δράμα: 19ης Μαΐου, M. Αλεξάνδρου 75, Σκρα 52, Ελ. Βενιζέλου & Ανωνύμου 1 – Προσοτσάνη.

Καβάλα: Παραλία Οφρυνίου.

Κιλκίς: 211ης Ιουνίου 71.

Πληροφορίες για την εταιρία Γατίδης:

Από το 1978 η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής. Διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής άρτου, ειδών ζαχαροπλαστικής, σφολιατοειδών και χειροποίητων πιτών, καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Β. Ελλάδα, στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Πάνω από 50 είδη άρτου, 45 είδη σφολιατοειδών - χειροποίητων πιτών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής παρασκευάζονται σε ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής. Στα καταστήματα Γατίδης Fresh μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από προϊόντα χωρίς γλουτένη, τα οποία παρασκευάζονται σε πτέρυγα που βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της, τηρώντας αυστηρούς κανόνες παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων, καθιστώντας την εταιρία την πλέον εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προϊόντων χωρίς γλουτένη στη Β. Ελλάδα.

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με τα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας – Ασφάλισης Τροφίμων ISO και HACCP που πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του κώδικα τροφίμων και ποτών. Παράλληλα, οι συνεργασίες και το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο διανομής σε μεγάλα super markets φέρνει τις αγαπημένες σας γεύσεις δίπλα σας, ενώ διαθέτει και ένα πλήρως εξοπλισμένο και έμπειρο τμήμα catering, που αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση.


 
Συσχετιζόμενοι Σύνδεσμοι
· Περισσότερα για Κοινωνία


Πιο δημοφιλής είδηση για Κοινωνία:
ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ . ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΤΣΑΡΟΣ


Αξιολόγηση άρθρου
Μέση βαθμολογία: 5
Ψήφοι: 1


Αφιερώστε λίγο χρόνο και αξιολογήστε το άρθρο

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Επιλογές

 Εκτύπωση αρχικής σελίδας Εκτύπωση αρχικής σελίδας


Συσχετιζόμενοι σύνδεσμοι

Κοινωνία

© Copyright 2007. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
     All rights reserved.

     Σχεδιασμός - Κατασκευή ιστοσελίδας : Flash & Design Studio