ΦΩΤΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Λαχτάρησαν οι κάτοικοι του χωριού

 

Φωτιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Πνεύματος  

 

Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των υπηρεσιών του δήμου Εμμανουήλ Παππά  αλλά και των κατοίκων του χωριού ήταν άμεση και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά σπίτια, καθώς η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη

 

Φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 3:00 , χθες το μεσημέρι, Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018,στην  Τοπική Κοινότητα Αγίου Πνεύματος του δήμου Εμμανουήλ Παππά Σερρών . Αποθηκευτικός χώρος δίπλα σε σπίτι πήρε φωτιά ,ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των υπηρεσιών του δήμου Εμμανουήλ Παππά  αλλά και των κατοίκων του χωριού ήταν άμεση και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά σπίτια, καθώς η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη.

Ο αποθηκευτικός χώρος χρησιμοποιούνταν από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού ως κουζίνα και πως εκδηλώθηκε φωτιά δεν γνωρίζει κανείς . Αμέσως μόλις ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έσπευσαν στο χώρο για την κατάσβεση της φωτιάς δύο πυροσβεστικά οχήματα, με

έξη άνδρες. Στην προσπάθεια της κατάσβεσης της φωτιάς συμμετείχαν οχήματα του δήμου Εμμανουήλ Παππά ,μια υδροφόρα και ένα αποφρακτικό μηχάνημα.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάηκε ολοσχερώς αλλά χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των υπηρεσιών του δήμου αλλά και των κατοίκων δεν επεκτάθηκε στα διπλανά σπίτια ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

« Ευτυχώς η φωτιά έσβησε γρήγορα και δεν επεκτάθηκε .Μόλις έγινε αντιληπτή η φωτιά και μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική  οι κάτοικοι του χωριού με λάστιχα και κουβάδες προσπαθούσαν να την σβήσουν. Βοήθησε η πυροσβεστική και ο δήμος και σβήστηκε η φωτιά. Σώσαμε μια γειτονιά. Η φωτιά σβήστηκε και δεν επεκτάθηκε στα σπίτια που ήταν δίπλα. Πως ξεκίνησε δεν ξέρουμε ,ευτυχώς δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό ,δεν είναι κανένας με εγκαύματα» δήλωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Πνεύματος ,Νίκος Δαραβίγκας.

 

 Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com