«ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΟΝΕΩΝ’ ,ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ

Ξεχωριστοί  αγώνες, με στόχο την αγορά ενός ειδικού αμαξίδιου για την ενίσχυση του Τμήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού

«Φιλανθρωπικοί Αγώνες Γονέων» που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαΐου 2019

Οι διοργανωτές των αγώνων «Φιλανθρωπικοί Αγώνες Γονέων», παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου 2019, όπου παρουσίασαν την εκδήλωση και έκαναν κάλεσμα στους Σερραίους να στηρίξουν του αγώνες μπάσκετ ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος τους.

Ένας ξεχωριστός αγώνας, με στόχο την αγορά ενός ειδικού αμαξίδιου για την ενίσχυση του Τμήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, διοργανώνεται την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, από την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού (Lions Basketball Academy). Οι διοργανωτές των αγώνων «Φιλανθρωπικοί Αγώνες Γονέων», παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης , 17 Απριλίου 2019, όπου παρουσίασαν την εκδήλωση και έκαναν κάλεσμα στους Σερραίους να στηρίξουν του αγώνες μπάσκετ ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος τους.

Ο Σταυρόπουλος Ανέστης, μέλος Διοικητικού  Συμβουλίου του   Πανσερραϊκού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  Μπάσκετ Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ , δήλωσε: «Διοργανώνονται οι φιλάνθρωποι αγώνες μπάσκετ γονέων με σκοπό την  αγορά ενός αμαξιδίου. Καλούμε τον κόσμο να ΄ρθει και να μας στηρίξει. Στους αγώνες θα αγωνιστούν οι γονείς των ομάδων παιδιών του Πανσερραϊκού. Το εισιτήριο θα είναι στην συμβολική  τιμή των 2 Ευρώ, θα συμμετέχουν τέσσερις ομάδες και θα γίνουν δύο αγώνες. Μεταξύ των δύο αγώνων θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξη με τα αμαξίδια».

« Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό  το αμαξίδιο γιατί χωρίς αυτό δεν γίνεται αγώνας. Έχουμε μεγάλη ανάγκη γιατί είναι κάτι που δύσκολα αγοράζεται. Ευχαριστούμε όλη την πόλη  γιατί μας έχει βοηθήσει και άλλες φορές και ήδη μέχρι  τώρα έχουμε αγοράσει τρία αμαξίδια. Θέλω να καλέσω τους Σερραίους να μας βοηθήσουν και σε αυτή την εκδήλωση», τόνισε η Ευδοξία Καρυοφυλλάκη , προπονήτρια της ομάδας του Μπάσκετ με αμαξίδιο του Πανσερραϊκού.

Ο Γιώργος Καράγκουτης, υπεύθυνος lions Ακαδημιών, τόνισε: « Κάθε χρόνο  η Ακαδημία μας βρίσκεται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις , πέρσι ήταν το ειδικό σχολείο ,φέτος είναι ο πανσερραϊκός ΑΜΕΑ ,με χαρά και μεις θα βάλουμε ένα λιθαράκι στην συγκινητική προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Πανσερραϊκού .Αυτός ο αγώνας θα είναι ένας  αγώνας που θα αναδείξει το ταλέντο, κυρίως, των μπαμπάδων, των ομάδων της ακαδημίας μας και έχει διπλή σημασία. Η πρώτη είναι ότι τα παιδιά θα θαυμάζουν τους γονείς τους σε αγώνα που θα παρακολουθήσουν από την εξέδρα, δηλαδή αντιστρέφεται ο ρόλος, οι γονείς μέσα στο παρκέ και τα παιδιά στην εξέδρα και η δεύτερη είναι ότι στηρίζοντας αυτό τον αγώνα μπορούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για ένα καλό και σημαντικό σκοπό. Το πρόγραμμα έχει να περάσουν από το παρκέ, όσο περισσότεροι γονείς μπορέσουν και για μας είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να χειροκροτήσουν από την εξέδρα τους γονείς τους».

Από την πλευρά του ο  Γιώργος Πασχάλης,  εκ μέρους του χορηγού των αγώνων ΚΔΑΠ ΣΝΟΥΠΥ ACADEMY, εξέφρασε την χαρά για την συνεργασία σε αυτόν τον  αγώνα για το φιλανθρωπικό σκοπό και δήλωσε ότι στηρίζουν μαζί με τους γονείς των παιδιών την προσπάθεια αυτή.

Οι «Φιλανθρωπικοί Αγώνες Γονέων» , θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαΐου 2019, και θα ξεκινήσουν το πρωί στις 10:00 έως τις 13:00, στο  Γυμναστήριο στο αθλητικό πάρκο της Ομόνοιας

Δήμητρα Mετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.