ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ : ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ DEAL…

Απάντηση στην επιστολή-πρόταση του δ.σ. του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός από τον επιχειρηματία που επιθυμεί να επενδύσει στον Πανσερραϊκό

 

Χρήστος Καραθανάσης: «Εγώ θα επιμείνω για Τρίτη φορά  και πάλι θα προσπαθήσω και πιστεύω ότι οι αγνοί φίλαθλοι θα με ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ!»

 

«Εγώ είμαι πιστός στα όσα οικονομικά συμφώνησα μαζί σας.*Μάλλον δεν επιθυμείτε την συνεργασία μου και το λάθος αυτό επαναλαμβάνεται μετά το 2013 για δεύτερη φορά  σήμερα!». Με την παραπάνω επισήμανση απάντησε ο Χρήστος Καραθανάσης στην επιστολή που του απέστειλε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός για την παραχώρηση σ΄αυτόν του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού.

Τις αμφιβολίες για τις προθέσεις του Ερασιτέχνη εξέφρασε ο Χρήστος Καραθανάσης προς τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό με ανακοίνωση του, σημειώνοντας τα σημεία της ανακοίνωσης που τον ενόχλησαν και επισημαίνοντας πως με εκβιασμούς δεν γίνεται συνεργασία.

Κι ενώ μετά τη νέα ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού άνοιγε ο δρόμος για την… εποχή Καραθανάση στον Πανσερραϊκό αφού ο Ερασιτέχνης έκανε δεκτό και το τελευταίο αίτημα του Σερραίου επιχειρηματία, ο ίδιος λέει ότι εισέπραξε όλο αυτό το διάστημα αρνητικό κλίμα εις βάρους του από πλευράς Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Κι όλα αυτά μετά και την έκτακτη  συνεδρίαση του συμβουλίου (το βράδυ της Τετάρτης)του Ερασιτέχνη όπου οι οργανωμένοι οπαδοί ουσιαστικά είχαν εκφραστεί θετικά προς το πρόσωπο του κυρίως για να βρεθεί επιτέλους λύση.

Αναλυτικά η επιστολή του Χρήστου Καραθανάση προς τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό:

«Κύριοι ξεκινήσαμε να υπογράψουμε μια ιστορική συμφωνία που θα αφορά το παρόν και  θα ρυθμίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό η οποία δυστυχώς, δε στηρίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη κ προχωράει με σημειωτόν βήματα ενώ οι καιροί ου μενετοί !!

*Το κύπελλο και το πρωτάθλημα ξεκινά και εμείς δεν βρήκαμε ένα τρόπο έντιμης επικοινωνίας. *Με αντιμετωπίζετε με καχυποψία ως ψεύτη και συκοφάντη δημόσια, αλλά όμως δεν ξεχνάτε το οικονομικό μέρος της υπόθεσης !

*Ξεχνάτε ότι  δεν είμαι απλά επενδυτής !

*Ξεχνάτε ότι είμαι Σερραίος πολίτης αγαπώ τον Πανσερραϊκό και είμαι ένας από τους χιλιάδες ανώνυμους φιλάθλους του που πέφτουν ακόμη και στη φωτιά για τον Πανσερραϊκό!

*Λυπάμαι για τους συκοφαντικούς  χαρακτηρισμούς σας  στην σημερινή επιστολή σας !

*Σας υπενθυμίζω ότι με εκβιασμούς δεν γίνεται συνεργασία !

*Εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να προχωρήσουμε με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά!

*Δεν πρέπει να σας ενδιαφέρει το οικονομικό μόνο μέρος της υπόθεσης ώστε να μου ζητάτε το ποσό των 50.000 ευρώ για να καταγγείλετε την σύμβαση και να έχω στη διάθεση μου τις ακαδημίες το επόμενο έτος !

*Αν βέβαια επιθυμούσατε να έχω τις ακαδημίες από την φετινή σαιζόν δεν θα μου αποκρύβατε την σύμβαση με τον ΠΗΓΑΣΟ και δεν θα  αφήνατε να την ψάχνω μόνος μου με την ελπίδα ότι θα κουραστώ και θα εγκαταλείψω την προσπάθεια .

*Εγώ είμαι πιστός στα όσα οικονομικά συμφώνησα μαζί σας.

*Μάλλον δεν επιθυμείτε την συνεργασία μου και το λάθος αυτό επαναλαμβάνεται μετά το 2013 για δεύτερη φορά σήμερα  !

*Εγώ θα επιμείνω για Τρίτη φορά  και πάλι θα προσπαθήσω και πιστεύω ότι οι αγνοί φίλαθλοι θα με ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ!

2/8/2018

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ»

 

Η επιστολή του δ.σ. του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός

Επιστολή προς τον Χρήστο Καραθανάση για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία απέστειλε το πρωί της Πέμπτης ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός. Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός δίνει δύο επιλογές στον Σερραίο επιχειρηματία ή να πάρει από τώρα τις ακαδημίες με την υπόδειξη όμως του χώρου των εγκαταστάσεων που θα τις φιλοξενήσει ή να τις πάρει το επόμενο καλοκαίρι αφού δημιουργήσει τις υποδομές για αυτό . Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να καταβάλει την ρήτρα των 50 χιλιάδων ευρώ κάτι που όπως φάνηκε την Τετάρτη  αποδέχθηκε ο επενδυτής.Πάντως εντύπωση προξενεί το ύφος της επιστολής του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, αφού στην αρχή της ο πρόεδρος Β. Χατζημιχαηλίδης ,απευθυνόμενος προς τον Χρήστο Καραθανάση, κάνει λόγο για «όσα αναληθή και  προσβλητικά εναντίον  μας αναφέρατε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου»,

Αναλυτικά η επιστολή του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

“Προς  κ. Καραθανάση Χρήστο

Παρά τα όσα αναληθή και  προσβλητικά εναντίον  μας αναφέρατε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, προέκυψε από αυτή ότι ουσιαστικά αποδέχεστε την πρότασή μας για την παραχώρηση των ακαδημιών αφού δημιουργηθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις.

Μετά από αυτό, αν και θα περιμέναμε επίσημα την πρότασή σας, σας καλούμε μέχρι την Παρασκευή 3/8/2018 και ώρα 18:30  να προσέλθετε στα γραφεία του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός προσκομίζοντας το πρωτότυπο της εγγυητικής προκειμένου να υπογράψουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό, επιλέγοντας μία από τις δύο προτάσεις: ή  την  καταβολή των 50.000€ σε εμάς με υπόδειξη των εγκαταστάσεων, προκειμένου να καταγγείλουμε τη σύμβαση άμεσα και να καταβάλλουμε το πιο πάνω ποσό ως ποινική ρήτρα προκειμένου  να παραχωρηθούν άμεσα οι ακαδημίες σε εσάς ή να παραχωρηθούν σε εσάς οι ακαδημίες σε ένα έτος αφού δημιουργήσετε κατάλληλες εγκαταστάσεις και μας προσκομίσετε το πιο πάνω ποσό των 50.000€ για να το αποδώσουμε προκειμένου να προβούμε στην καταγγελία.

Δεσμευόμαστε ότι οι ακαδημίες θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της ΕΠ Σερρών.

Κατόπιν αυτού προς όφελος του Πανσερραϊκού δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο να αναλάβετε το ποδοσφαιρικό τμήμα και σύσσωμο το Δ.Σ. θα στηρίξει την προσπάθεια σας.

                                                  Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος, Β.  Χατζημιχαηλίδης