ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2018

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών

 

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018

 

«Αγαπημένα δεδομένα: Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο» είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής καμπάνιας ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018 που ξεκινά στις 20 Ιουνίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών.

Δεδομένο είναι επίσης, ότι φέτος διοργανώνεται η 7η  καλοκαιρινή καμπάνια, στην οποία συμμετέχουν 213 Βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα και που θα συντονίζεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος. Αναλυτικά σε σχετικό δελτίο Τύπου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών αναφέρονται τα παρακάτω:

Προς  περίεργους, ευφάνταστους, δημιουργικούς, καινοτόμους και περιπετειώδεις αναγνώστες.

Κυρίες και κύριοι,

Τα δεδομένα της φετινής καλοκαιρινής καμπάνιας θα είναι πολλά! Δεδομένα για εμάς, αριθμημένα δεδομένα, φυσικά, φωτογραφημένα, θαμμένα, ζωγραφισμένα, περασμένα, ιστορικά, ό,τι θέλετε σε δεδομένα, που θα μας συνοδεύουν στο ταξίδι εξερεύνησης και παρατήρησης που ξεκινά στις 20 Ιουνίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών.

Δεδομένο είναι επίσης, ότι φέτος διοργανώνεται η 7η  καλοκαιρινή καμπάνια, στην οποία συμμετέχουν 213 Βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα και που θα συντονίζεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Αν λοιπόν, έχετε ως δεδομένο ότι θα παραμείνετε στην πόλη κάποιες μέρες του καλοκαιριού και ότι θα έχετε ελεύθερο χρόνο για δημιουργική εκτόνωση, σας περιμένουμε  να δηλώσετε συμμετοχή στις καλοκαιρινές μας δράσεις .

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα δημοσιοποιείται μηνιαίως στις ανακοινώσεις της σελίδας της βιβλιοθήκης (www.serrelib.gr) αλλά και στο Facebook (https://elgr.facebook.com/PublicLibraryofSerres), ενώ για περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 23210.98550-7. Για όλες τις δράσεις απαιτείται προεγγραφή.

Το θεωρούμε δεδομένο ότι θα έρθετε! Σας περιμένουμε!