ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: «ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ…»

Ο βουλευτής Ηρακλείου  και  γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗ.ΣΥ, Βασίλης Κεγκέρογλου, από τις Σέρρες τόνισε για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τη σκανδαλολογία και την προσπάθεια για αφομοίωση του ΚΙΝΑΛ:

«Είναι και ψεύτες και προβοκάτορες, θα αποκαλυφθούν και γι΄ αυτό θα πάμε μέχρι τέλους αυτή την υπόθεση…»

«Είναι και ψεύτες και προβοκάτορες, θα αποκαλυφθούν και γι΄ αυτό θα πάμε μέχρι τέλους αυτή την υπόθεση και ό,τι άλλο σκαρφιστεί η κυβέρνηση για να αφομοιώσει την δυναμική του  ΚΙΝΑΛ», δήλωσε από τις Σέρρες  ο βουλευτής Ηρακλείου  και  Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗ.ΣΥ, Βασίλης Κεγκέρογλου. Ο κ. Κεγκέρογλου ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Σερρών, στο πλαίσιο των περιοδειών στελεχών του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα για τις Ευρωεκλογές, , τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.

Ο κ. Κεγκέρογλου σε δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, έκανε  κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές του Μαΐου και αναφέρθηκε στο αίτημα της άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου.

«Εδώ και καιρό η κυβέρνηση έχει επιλέξει διάφορους τρόπους προκειμένου  να κτυπήσει το ΚΙΝΑΛ και κυρίως  την προοπτική. Βεβαίως και φοβάται το ΚΙΝΑΛ ο κ. Τσίπρας και γι΄ αυτό έχει προσπαθήσει με διάφορους τρόπους. Μετά την αποτυχία των γεφυρών, επανέρχεται στο ζήτημα που έχει να κάνει με τα σκάνδαλα και τις  σκευωρίες . Είναι αποκαλυπτικό. Το σκάνδαλο για το φάρμακο δεν το ακουμπάει, συγκαλύπτει τους υπεύθυνους ,του οικονομικού εκτροχιασμού 49 και του  αντίστοιχου εκτροχιασμού της φαρμακευτικής δαπάνης και την ίδια ώρα  έχει στήσει μια πλεκτάνη που έχει να κάνει με πραγματικά στοιχεία που έχει να κάνει με την παραβίαση του αμερικάνικου νόμου, αλλά και εικονικά μέσω της σκευωρίας προκειμένου για να πλήξει πολιτικά αντιπάλους», δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου και συνεχίζοντας πρόσθεσε «Εμείς έχουμε προχωρήσει στην αποκάλυψη ,γιατί πραγματικά το “μεγάλο” εκείνο σκάνδαλο του αιώνα που αφορούσε δεκάμισι χιλιάδες φάρμακα, έχει ξεφουσκώσει σε ένα πρόβλημα για τέσσερα φάρμακα και τα δισεκατομμύριά έχουν γίνει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ούτε αυτά υπάρχουν ,είναι και ψεύτες και προβοκάτορες, θα αποκαλυφθούν και γι΄ αυτό θα πάμε μέχρι τέλους αυτή την υπόθεση και ό,τι άλλο σκαρφιστεί η κυβέρνηση για να αφομοιώσει την δυναμική του  ΚΙΝΑΛ»

Αναφορικά με την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, τόνισε: «Για όλες τις ασυλίες ψηφίζουμε θετικά προκειμένου για να ΄ρθουν, ιδιαίτερα για την άρση ασυλίας του που έχει να κάνει για την δυνατότητα κατάθεσης του Ανδρέα Λοβέρδου, θεωρούμε ότι είναι ένα βήμα περαιτέρω αποκάλυψης της σκευωρίας. Άρα λοιπόν όχι μόνο θα ψηφίσουμε και θα ζητήσουμε. Όμως θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στη Βουλή έχουν ζητηθεί  για άρση της ασυλίας μέχρι στιγμής 13 πολιτικών προσώπων. Την Παρασκευή θα έρθει μέχρι τον αριθμό  9 και ο 13 είναι ο κ. Λοβέρδος. Και ο κ. Πολάκης και ο κ. Καμμένος δεν θα έρθουν στην Βουλή και είναι ένα ζήτημα που δείχνει και αυτό την σκοπιμότητα που δείχνει το προεδρείο της Βουλής. Το προεδρείο της Βουλής συντονίζεται με το σχέδιο του Μαξίμου ,συντονίζεται με τον κ. Παπαγγελόπουλο».

Ο κ. Κεγκέρογλου κάλεσε τον κόσμο να δηλώσει δυναμικό παρόν συμμετοχής στις εκλογές του Μαΐου. «Η αποχή είναι μια πραγματικότητα, από το 2012 κυρίως έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Σήμερα όσοι για κάποιο λόγο έχουν πικραθεί ,στεναχωρηθεί, απογοητευθεί και από τις δικές μας αποφάσεις για να σταθεί η χώρα όρθια, να  ξαναδιαβάσουν την πραγματικότητα ,να δουν ότι πρέπει να συμμετέχουν στις εκλογές και θα πρέπει να δώσουν με την δικιά τους ψήφο την δυνατότητα να φύγει η χώρα από την στασιμότητα, να φύγει η χώρα από τις μυλόπετρες της υπερφορολόγησης και της αδυναμίας να παραχθεί νέος πλούτος. Είναι για μας ένα σημαντικό ζήτημα και για τις εθνικές και στις ευρωεκλογές για να πετύχουμε τον διπλό μας στόχο», κατέληξε ο κ.Κεγκέρογλου.

 Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.