ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ 10ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 – ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΜΑΣΙΑΛΙΔΗΣ

Σύμφωνα με το στρατιωτικό τελετουργικό  παρέδωσε τη Διοίκηση ο διοικητής ταξίαρχος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος και την παρέλαβε ο διοικητής-συνταγματάρχης Κωνσταντίνος Αμασιαλίδης

Αλλαγή διοίκησης στο 10ο Σύνταγμα Πεζικού «ΧΜΠ» Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του υποδιοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR, υποστράτηγου Αναστάσιου Σπανού, καθώς και των πολιτικών και θρησκευτικών αρχών των Σερρών.

Αλλαγή διοίκησης στο 10ο Σύνταγμα Πεζικού «ΧΜΠ» και η τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοίκησης του 10ου Συντάγματος Πεζικού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Mαρτίου 2019, στην έδρα του Συντάγματος, στο στρατόπεδο «Ιλάρχου Γεωργίου Κλεισάρη». Παραδίδων τη διοίκηση ο διοικητής ταξίαρχος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, παραλαμβάνων ο διοικητής-συνταγματάρχης Κωνσταντίνος Αμασιαλίδης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του υποδιοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR,υποστράτηγου Αναστάσιου Σπανού, καθώς και των πολιτικών και θρησκευτικών αρχών των Σερρών.                                                                   

Η παράδοση –παραλαβή της Διοίκησης του 10ου Συντάγματος Πεζικού πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το στρατιωτικό τελετουργικό.                                                        

Ο αποχωρών διοικητής του 10ουΣυντάγματοςΠεζικού συνταγματάρχης Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαριστώντας τους Σερραίους και δίνοντας τις ευχές στον νέο διοικητή, τόνισε κατά την ομιλία του:  «Παραδίδω σήμερα την διοίκηση του 10ουΣυντάγματος. Ευχαριστώ το Θεό γιατί μου έδωσε δύναμη και υγεία για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Ήταν μεγάλη τιμή και προνόμιο η διοίκηση του 10ουΣυντάγματοςΠεζικού, διότι αποτελεί τιμή και περηφάνια να διοικείς το 10οΣύνταγμα,ένα συγκρότημα με ιδιαίτερα μεγάλη περιοχή ευθύνης, λαμπρή ιστορία αλλά και σημαντικό έργο. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου που με στήριξε και με βοήθησε σε αυτό το δύσκολο έργο. Ευχαριστώ και την τοπική κοινωνία και όλους τους φορείς για την συνεργασία».

Ο παραλαβών διοικητής του 10ου Συντάγματος Πεζικού, Κωνσταντίνος Αμασιαλίδης, αναφερόμενος στα νέα καθήκοντα του, τόνισε κατά την ομιλία του: «Συναισθανόμενος την τιμή αλλά και την βαριά ευθύνη που πηγάζουν  από την ανάληψη της διοίκησης του Συντάγματος υπόσχομαι ότι θα εργαστώ ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της υπηρεσίας και για το καλό και την προκοπή των μονάδων του Συντάγματος».

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.