ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «ΣΥΜΜΑΧΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ 40 ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από Σερραίους με παλμό, ενθουσιασμό και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση 40 ακόμη υποψηφίων της «Συμμαχίας Σερραίων»

Παρουσιάστηκαν 40 ακόμη υποψήφιοι σύμβουλοι από τον υποψ. δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από Σερραίους με παλμό, ενθουσιασμό και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση 40 ακόμη υποψηφίων της «Συμμαχίας Σερραίων».

Το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019,ο  Αλέξανδρος Χρυσάφης, υποψήφιος δήμαρχος Σερρών και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Συμμαχία Σερραίων», στην αίθουσα του PhilipposXenia που πλημμύρισε για ακόμη μια φορά από κόσμο, παρουσίασε 40 ακόμη  υποψήφιους στο πλευρό του .

Οι 40 αυτοί υποψήφιοι έρχονται να προστεθούν στους 50 που είχαν ανακοινωθεί πριν από περίπου ένα μήνα στον ίδιο χώρο και αναμένεται η παρουσίαση άλλων τόσων σε λίγες εβδομάδες.

Ο  Αλέξανδρος Χρυσάφης απευθυνόμενος στο πολυπληθές κοινό, τόνισε: «Πριν από περίπου εφτά-οχτώ μήνες όταν ξεκίνησα αυτή την πορεία δημιουργίας και στελέχωσης της Συμμαχίας, ήμουν πολύ επιφυλακτικός στο εάν θα υπήρχαν άνθρωποι με τους οποίους θα μοιραζόμουν ένα κοινό όραμα, ένα κοινό σχέδιο, μια κοινή λαχτάρα για το πώς θα έπρεπε να είναι ο Δήμος μας αύριο. Σήμερα, είμαι εδώ μπροστά σας ευτυχισμένος και χαρούμενος γιατί όχι μόνο δεν συνάντησα επιφυλακτικότητα, αμφιβολίες και παθητικότητα αλλά εισέπραξα έναν ενθουσιασμό, μια συμμετοχή, μια θετική ενέργεια και διάθεση, από ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι και θαυμάζω, από ανθρώπους ανιδιοτελείς, από ανθρώπους που έγιναν συνταξιδιώτες  μου χωρίς να ζητήσουν το παραμικρό για τον εαυτό τους».

Ο κ. Χρυσάφης τονίζοντας  ότι είναι υπερήφανος για τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Σερραίων» καθώς όλοι συμμετέχουν ανιδιοτελώς, με μόνο κίνητρο το κοινό όραμα για έναν Δήμο που μας αξίζει, ανέφερε: «Κανένας από τη Συμμαχία Σερραίων δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, κανένας μας δεν υπηρετεί νοοτροπίες και πρακτικές τους χθες, νοοτροπίες και πρακτικές που μας πλήγωσαν, μας πρόδωσαν, μας απαξίωσαν. Νοοτροπίες και πρακτικές στις οποίες όλοι μας- όλοι σας, έχετε γυρίσει οριστικά την πλάτη».

«Συμμαχούμε, αντιδρούμε, αλλάζουμε», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος και κάλεσε όλους τους Σερραίους να γυρίζουν την πλάτη σε αυτούς που τους πρόδωσαν στο παρελθόν με λαϊκισμό και ψεύτικες υποσχέσεις.

«Αφετηρία της «Συμμαχίας Σερραίων» είναι η συλλογική εμπειρία, η ορθή ανάγνωση των μεγάλων αλλαγών που προέκυψαν από την κρίση στον τόπο μας, αλλά και οι νέες «έξυπνες» απαντήσεις που δίνουν οι σημερινές τεχνολογίες σε προβλήματα που φάνταζαν άλυτα στο παρελθόν», επισήμανε ο κ. Χρυσάφης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών ανακοίνωσε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν πέντε θεματικές παρουσιάσεις που θα αναλύουν πλήρως το πρόγραμμα του συνδυασμού και οι οποίες αφορούν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

1) Βελτίωση καθημερινότητας πολιτών

2) Πρόνοια και Κοινωνική πολιτική

3) Χωροταξικές παρεμβάσεις και περιβάλλον

4) Επιχειρηματικότητα και Αγροτικός Τομέας

5) Παιδεία και Πολιτισμός

Συνεχίζοντας την ομιλία του κάλεσε στο βήμα τους 40 επιπλέον συμμάχους του στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τα ονόματα των 40 υποψηφίων είναι:

1  ΑΒΡΑΜΕΛΗ ΤΖΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ

2  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

3  ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΕΜΠΟΡΟΣ

4  ΑΣΣΑΝΑΚΙΔΟΥ-ΠΑΝΟΥΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

5  ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

6  ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

7  ΒΛΑΧΟΥ – ΙΚΙΟΥΖΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΑΓΡΟΤΗΣ

8  ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

9  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ

10  ΕΛΙΣΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

11  ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΕΛΛΗ ΙΑΤΡΟΣ

12  ΖΑΛΙΜΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗ) ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

13  ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ  ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

14  ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

15  ΚΙΟΣΕ ΑΝΘΟΥΛΑ  ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

16  ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

17  ΚΟΤΣΕΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

18  ΚΟΥΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ  ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

19  ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ  ΑΓΡΟΤΗΣ

20  ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

21  ΜΙΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

22  ΝΙΓΔΕΛΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ  ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

23  ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ

24  ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

25  ΠΑΛΑΖΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

26  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΑΓΡΟΤΗΣ

27  ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΙΤΩΝ) ΤΕΧΝ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. 3ο ΓΥΜ.

28  ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ  ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

29  ΣΑΛΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ   ΓΕΩΡΓΟΣ

30  ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

31  ΣΟΥΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

32  ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

33  ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ   ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

34  ΤΑΜΟΥΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

35  ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

36  ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ  ΑΠΌ/ΤΟΣ ΑΝΤΙΣΥΝ/ΡΧΗΣ ΠΥΡΟΒ.

37  ΤΖΙΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

38  ΤΡΟΥΠΗΣ ΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

39  ΤΣΙΑΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

40  ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.

==================================================

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.