ΣΕΡΡΕΣ: Οι πιο οικονομικές λύσεις για ρεύμα – τηλέφωνο – ίντερνετ

Σε περιβάλλον οικονομικής δυσπραγίας, στο οποίο οι αυξανόμενες υποχρεώσεις «σφίγγουν το κλοιό» για τα ελληνικά νοικοκυριά, ο νομός Σερρών δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Με ακαθάριστο εγχώριο προϊόν 1,6 δισ. ευρώ κάτω από τον μέσο όρο της χώρας και παρατεταμένη ύφεση στην αγορά (στοιχεία που επικαλείται το επιμελητήριο Σερρών) οι δυσμενείς συνθήκες επηρεάζουν την καθημερινότητα των Σερραίων και επιβάλλουν την αναζήτηση των πλέον οικονομικών λύσεων, με περιορισμό στα κόστη των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τις βασικές ανάγκες.

Σε αυτό το διαμορφωμένο περιβάλλον, τα σερραϊκά νοικοκυριά (πολλώ δε μάλλον οι επιχειρήσεις) καλούνται να αναζητήσουν τις πλέον συμφέρουσες λύσεις στα «βασικά», τη θέρμανση, το ηλεκτρικό ρεύμα, την τηλεφωνία (σταθερή – κινητή) και την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Έχοντας τη δυνατότητα της τηλεθέρμανσης, του οικονομικότερου τρόπου θέρμανσης έως και κατά 40% περίπου, σε σύγκριση με τις άλλες μορφές (στοιχεία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας), ολοένα και περισσότεροι Σερραίοι επιλέγουν να συνδεθούν, με την πλέον καθαρή, ασφαλή, φιλική προς το περιβάλλον και κυρίως οικονομική, μορφή θέρμανσης, χωρίς τέλη σύνδεσης.

Η σχέση της εταιρίας ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ με την τοπική κοινωνία εξελίσσεται και πλέον χαρακτηρίζεται από μία κυρίως, λέξη: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Νέες λύσεις στη διάθεση των επιχειρήσεων

Η «ΘΕΡΜΗ Τηλεθέρμανση» παρέχει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στους κατοίκους του Νομού τη δυνατότητα ολοκληρωμένων λύσεων, μέσω της συνεργασίας της με δύο μεγάλες εταιρείες, τη VOLTON στην ηλεκτρική ενέργεια και την HRS στη σταθερή – κινητή τηλεφωνία και το ίντερνετ. Η νέα αυτή παροχή αφορά σε όλους τους καταναλωτές, ανεξάρτητα αν είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης ή όχι.

Τι κερδίζουμε; Φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα έως και κατά 25% σε σύγκριση με τους άλλους πάροχους και φθηνότερη σταθερή – κινητή τηλεφωνία και ίντερνετ στο ίδιο ποσοστό.

Σε καιρούς λοιπόν που, από τη μια αποτελεί συμβατική υποχρέωση (ευρωπαϊκή δέσμευση) της ΔΕΗ να εκχωρήσει σημαντικό ποσοστό των συνδέσεών της, η VOLTON έρχεται να προσφέρει σε όλους τους Σερραίους χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος έως και 25% φθηνότερες.

Την ίδια ώρα, εντείνεται ο ανταγωνισμός στην τηλεφωνία με την εξέλιξη στην τεχνολογία που επιφέρει νέα δεδομένα στις συνδέσεις σταθερής, κινητής και ίντερνετ. Αυτό προκαλεί την αναζήτηση της καλύτερης λύσης σε ποιότητα και τιμή, για όλους. Στην πρόκληση αυτή, απαντά η HRS με ποιότητα VODAFONE σε ειδικά μειωμένες τιμές για όλους. Αποτέλεσμα; Χρεώσεις έως και 25% φθηνότερες.

Συμπέρασμα; Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ παρέχει σε όλους τους Σερραίους, τις πλέον οικονομικές λύσεις για ηλεκτρικό ρεύμα, σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ίντερνετ.

Info: ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, Μεραρχίας 66 & Σπετσών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*