ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οικογένειες Βασίλη και Σοφίας  Ρίζου, Θεσσαλονίκη,  Στέλιου και Σοφίας  Ρίζου,  Σέρρες, Αθανασίου και Μαρίκας Κετάνη, Θεσσαλονίκη, Γιώργου και Αθηνάς Βάρκα, Θεσσαλονίκη: Θερμά συλλυπητήρια για την  απώλεια της μητέρας και γιαγιάς σας… Ας είναι ελαφρύ  το χώμα της γης της Σησαμιάς που θα τη σκεπάζει και σεις να είστε γεροί και δυνατοί να τη θυμάστε…

 

Χρόνια πολλά

Τnν μνήμη του Νικολάου, επισκόπου  Μύρων, του θαυματουργού τιμά η εκκλησία μας σήμερα και ουκ ολίγοι οι εορτάζοντες και εορτάζουσες.

Από το χώρο της πολιτικής ο δημοτικός σύμβουλος Σερρών Νίκος Στεργίου και ο υπεύθυνος πολιτικού γραφείου  Νίκος Κουφοτόλης. Από τον χώρο του Τύπου οι εκδότες Νίκος Δροβατζίκας και Νίκος Τσέπελας, από τον χώρο της εκπαίδευσης  ο Νίκος Κωφοτόλης, καθηγητής ΤΕΦΑΑ Σερρών, η Νίκη Στανίση, καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Νίκη Κοσιτζίδου, φιλόλογος. Επίσης γιορτάζει ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑ Σερρών Νίκος Σαφαρίκας. Από το χώρο της Ιατρικής ο Νίκος Χασιώτης, καρδιολόγος, και o Νίκος Αργυριάδης, γυναικολόγος. Γιορτάζουν, επίσης, ο Νίκος Ταϊρης, επιχειρηματίας (συνιδιοκτήτης Parisniko), ο Νίκος Παλάζης, ασφαλιστικός σύμβουλος, ο Νίκος Δρουκουγιάκος, επιχειρηματίας, ο Άκης (Νίκος) Ασπιώτης, επιχειρηματίας (Studio Uomo), ο Νίκος Καραμαριγός, επιχειρηματίας, ο Νίκος Ξυλαγράς, επιχειρηματίας, ο Νίκος Σαμόπουλος, συνταξιούχος , ο Νίκος Καλφόπουλος, εργολήπτης δημοσίων έργων , ο Νίκος Μπέλλας, σ. δημοτικός υπάλληλος, ο Νίκος Ταλαγκόζης, φοιτητής, ο Νίκος Σαμόπουλος, μαθητής.

 Σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες ευχόμαστε χρόνια πολλά , υγεία , προσωπική και οικογενειακή ευτυχία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*