ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης θα εγκαινιάσει την ανάπλαση τμήματος του κεντρικού πάρκου (πρώην οδό Δορυλαίου) σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00.

 

Το «πράσινο φως» από τους θεσμούς για την εργασιακή αποκατάσταση των 2.200 πυροσβεστών πενταετούς θητείας έλαβε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Όπως αναφέρει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το προσεχές διάστημα θα επεξεργαστεί από κοινού με το Προστασίας του Πολίτη το σχέδιο μονιμοποίησης των Πυροσβεστών Πενταετούς Θητείας.

 

Ο Ολυμπιακός σήμερα Τρίτη (21:45) κόντρα στη Γιουβέντους στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ολοκληρώνει την παρουσία του στο Champions League. Όμως για να βρίσκεται και του χρόνου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα πρέπει να το πετύχει μέσω του πρωταθλήματος και αυτό τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου χθες ο προπονητής  Τάκης Λεμονής.

 

Με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα σε λίγα λεπτά, εγκρίθηκε από το Eurogroup, τη Δευτέρα, η τεχνική συμφωνία -το αποκαλούμενο (Staff Level Agreement, SLA)- μεταξύ Ελλάδας και θεσμών για τη γ’ αξιολόγηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, που εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ταχύτητα με την οποία κινούνται οι διαδικασίες. Για θετική έκπληξη μιλά και ο διεθνής Τύπος.

 

Οι διαπραγματευτές της Βρετανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit κατέληξαν σε συμφωνία πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν την Ιρλανδία, μεταξύ άλλων και στην ευθυγράμμιση των κανονιστικών ρυθμίσεων στο νησί, ώστε να αποφευχθεί ένα σκληρό σύνορο, δήλωσαν στο Reuters δύο πηγές στην ιρλανδική κυβέρνηση.

 

Την πόλη της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το θωρηκτό «Αβέρωφ» έπειτα από περίπου δύο μήνες στο λιμάνι της και με ένα μεγάλο ρεκόρ επισκέψεων πλέον στο ενεργητικό του.

 

Συνολικά 905.440 είναι οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία (04/12/2017, 7:30), που έδωσε στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ, οι ακυρωμένες αιτήσεις ανέρχονται σε 202.552, οι μη εγκεκριμένες αιτήσεις είναι 444.745, οι μη ολοκληρωμένες αιτήσεις (πιθανές μη εγκρίσεις, αναμονή συναίνεσης) αριθμούν 482.910 και οι μη ολοκληρωμένες με πιθανότητα έγκρισης ανέρχονται σε 62.583.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*